Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Θεραπείες Προσώπου - Αιγάλεω

24€ από 165€ (Έκπτωση 85%) για μία Ολοκληρωμένη Θεραπεία Προσώπου που περιλαμβάνει: μια Δερμοαπόξεση, μία Βαθιά Ενυδάτωση Υαλουρονικού και ένα Triple Action για λαμπερό όμορφο πρόσωπο γεμάτο λάμψη και τόνωση, από το ινστιτούτο ομορφιάς «Glamour Med Spa» στο Αιγάλεω!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

 • Μια Δερμοαπόξεση
 • Μία Βαθιά Ενυδάτωση Υαλουρονικού και
 • Ένα Triple Action
 • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 - 17:00.

Για να δείτε  τις προσφορές για

 


Λεπτομέρειες προσφοράς:

 • Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2018.
 • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
 • Το ινστιτούτο ομορφιάς λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00 και Σάββατο 10.00-15.00
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο 210 5316665
 • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Δερμαπόξεση:

Η Δερμοαπόξεση με κεφαλή διαμαντιού δίνει στο πρόσωπο έντονη λάμψη και φωτεινότητα βοηθώντας την κεράτινη στιβάδα να αποβάλει τα νεκρά κύτταρα. Σε συνδυασμό με τη θεραπεία Υαλουρονικού που βοηθάει στην ανάπλαση ελαστίνης και επιδερμικής σύσφιξης δημιουργούν ένα τέλειο αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Triple Action:

Το Triple Action " Υπέρηχος 3 συχνοτήτων" προσφέρει επιδερμική τόνωση - σύσφιξη με τα ειδικά Serum βαθιάς ενυδάτωσης και σύσφιξης για παραγωγή ελαστίνης κολαγόνου του ίδιου του οργανισμού καθώς αποβάλει το σμίγμα από την κεράτινη στιβάδα.

Glamour Med Spa Τηλέφωνο: 210 5316665
Διεύθυνση: Καποδιστρίου 2 Αιγάλεω
Glamour Med Spa

Η Χαρά Δυναμίδου και οι έμπειροι συνεργάτες της, σας περιμένουν στον ολοκαίνουργιο χώρο που δημιούργησαν αποκλειστικά για όλους εσάς που αγαπάτε την εμφάνιση σας και την σωματική ευεξία και θέλετε να ξεχωρίσετε σε κάθε σας στιγμή.

Ελάτε κοντά μας να απολαύσετε και νιώσετε στιγμές χαλάρωσης σε έναν όμορφο χώρο με καινοτόμες εφαρμογές και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές