Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

2 Μεσοθεραπείες Προσώπου - Μαρούσι|Πόρτο Ράφτη

27€ από 280€ (Έκπτωση 90%) για 2 Ενέσιμες Μεσοθεραπείες Προσώπου! Χαρίστε άμεσα λάμψη και σύσφιξη στην επιδερμίδα του προσώπου σας στα «Elxis Medical» Αμαρουσίου και Πόρτο Ράφτη!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 2 Ενέσιμες Μεσοθεραπείες Προσώπου

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/03/2017.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • Τα ιατρεία λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 20:00.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο 210 6100118 για το Μαρούσι και στο 22990 71300 για το Πόρτο Ράφτη.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Μπορείτε να αγοράσετε έως 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση και απεριόριστα για δώρα σε συγγενείς και φίλους ένα για κάθε χρήστη.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Μεσοθεραπεία προσώπου με υαλουρονικό και βιταμίνες: Η μέθοδος αυτή αφορά την έγχυση συγκεκριμένων ουσιών στο δέρμα για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων όπως καταπολέμηση ρυτίδων, χαλαρού ιστού, θαμπού δέρματος και ουλών. Εισάγουμε ενέσιμα εξειδικευμένες φόρμουλες που μπορεί να περιέχουν συστατικά όπως υαλουρονικά, Vitamin A,C,E, ρετινοϊκό οξύ, ιντεμπενόνη, DMAE, αμινοξέα, αυξητικούς παράγοντες, οργανικό πυρίτιο.
Η συγκεκριμένη θεραπεία ενεργοποιεί την κυτταρική αναγέννηση, του πολλαπλασιασμού των ινοβλαστών, επομένως και την παραγωγή του κολλαγόνου, αλλά και την αύξηση του μεταβολισμού των κυττάρων, αυξάνοντας τις καύσεις. Οι ενέσεις μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε περιοχή υπάρχει ανάγκη όπως πρόσωπο, λαιμός, ντεκολτέ και χέρια.

Όλες εφαρμογές στα ιατρεία γίνονται από πλαστικό χειρούργο!

Elxis Medical Τηλέφωνο: Μαρούσι: 2106100118, Πόρτο Ράφτη: 2299071300
Διεύθυνση: Αλαμάνας 3,Μαρούσι
Elxis Medical

Το Elxis Medical είναι ακριβώς αυτό που αντιπροσωπεύει το όνομα του, είναι μια κλινική που αποτελεί πόλο έλξης τόσο σε κάθε γυναίκα αλλά και σε άνδρα.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να επισκεφτείτε το χώρο μας προκειμένου να λύσετε κάθε απορία σας και προπαντός να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την πλαστική χειρουργική (αισθητική και επανορθωτική) αλλά και θέματα κοσμητικής ιατρική γενικότερα.

Μέσα από μια επίσκεψη σας θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για τα μηχανήματα που διαθέτει η κλινική μας καθώς και για την καταλληλότερη θεραπεία που συνίσταται σε κάθε περίπτωση.

Τα Elxis Medical βρίσκονται:

Μαρούσι, Αλαμάνας 3. (πλησίον Ιατρικού Κέντρου Αθηνών) 
Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη (έναντι ζαχαροπλαστείου Γαλυφιανάκης)

Ραντεβού Καθημερινά, από τις 10:00 – 21:00

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές