Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Πολυτελής Περιποίηση Candle Μασάζ|Face Therapy - Θεσσαλονίκη

Υπερπολυτελής Εμπειρία στο Elxis Spa Domotel Les Lazaristes!!! 25€ για ένα Candle Μassage Elxis Spa 60' ή 25€ για ένα Εlxis Luminous Face Therapy Ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου ή 40€ ΚΑΙ για τις 2 υπηρεσίες μαζί (Έκπτωση 79%), από το πολυτελές «Elxis Spa» του Ξενοδοχείου Domotel Les Lazaristes στη Θεσσαλονίκη!!! Η χαλάρωση και η απόλαυση έχουν τον πρώτο λόγο σ' ένα χώρο υψηλών απαιτήσεων!!!

Επιλέξτε μια από τις 3 διαθέσιμες επιλογές:
Candle Massage Elxis Spa 60'
120€ 25€
Elxis Luminous Face Therapy
120€ 25€
Candle Massage 60'+Elxis Luminous Face Therapy
240€ 40€

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα Candle Massage Elxis Spa (massage με κερί) διάρκειας 60 λεπτών, στα 25€ από 120€

ή

  • Ένα Elxis Luminous Face Therapy, στα 25€ από 120€

ή

  • Ένα Candle Massage Elxis Spa + ένα Elxis Luminous Face Therapy στα 40€ από 240€
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

Για να δείτε τις προσφορές για:


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 30/06/2017.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • Παρέχονται πετσέτες και μπουρνούζια.
  • Το Elxis Spa λειτουργεί από Δευτέρα έως Κυριακή 11:00 - 22:00.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο 2310 647 555.
  • Μπορείτε να αγοράσετε έως 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση και απεριόριστα για δώρα σε συγγενείς και φίλους ένα για κάθε χρήστη.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Candle Massage

Η θεραπεία περιλαμβάνει 60 λεπτά μασάζ με ζεστό κερί και εφαρμόζεται σε όλα τα σημεία του σώματος (Τεχνική lomi -lomi ).

Μια παραδοσιακή τεχνική massage από την νήσο Χαβάη  (Τεχνική lomi-lomi)  σε συνδυασμό με το ζεστό κερί.
Αποτελούν μια καινοτόμα προσέγγιση μασάζ και προσφέρουν ευεξία σώματος κ πνεύματος!!
Τα Candle Massage σε σύγκριση με άλλα κεριά δεν περιέχουν καθόλου παραφινη είναι 100% φυσικά έλαια από σόγια και λάδι καρύδας εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια Μονόι Ταϊτής (λουλούδι tiare flower) ή γιασεμιού, με πιο χαμηλό σημείο τηξης για καλυτερη εφαρμογή.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι Bruno Vassari.

Elxis Luminous Face Therapy

Στάδια θεραπείας
1. Luminous creamy cleaning foam, σαπουνοποίηση - απολέπιση για ένα βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας.
2. Luminous lotion, ένα toner επιδερμίδας που απομακρύνει νεκρά κύτταρα και επιτυγχάνει την βιοσύνθεση της μελανινης.
3. Luminous massage cream, μάλαξη προσάπτουμε ισχυρά αντιοξειδωτικά προιοντα.
4. Mασκα προσώπου (intensive whitening mask), με ισχυρά αντιοξειδωτικά λευκαντικά και αντιγηραντικά συστατικά. (ορισμένα από αυτά: βιταμίνες C.3.E. συνδυασμός ασκορβικού με γλυκόζη και μαγνήσιο)
5. Aντιηλιακη προστασία με luminus day protection spf15.

Μια νέα πρωτοποριακή θεραπεία προσώπου για λάμψη, λεύκανση, αναζωογόνηση και αντιγήρανση με σκοπό την αποκατάσταση του δέρματος από τους εξωτερικούς παράγοντες και τα σημάδια γήρατος. Αποκλειστική πατέντα στη σύνθεση της, προσφέρει μια θεραπεία με πολλαπλά οφέλη (μείωση γραμμών κ ρυτίδων, κυτταρική ανανέωση των ινοβλαστών, σταδιακή ανόρθωση του οβάλ του προσώπου και των ζυγωματικών και με έντονη αντιοξειδωτική δράση και ενίσχυση των βιταμινών C,E.

 

Elxis Spa Domotel Les Lazaristes Τηλέφωνο: 2310 647-400, 2310 647-555
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 16, Θεσσαλονίκη
Elxis Spa Domotel Les Lazaristes

Spa

To Elxis Spa αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για χαλάρωση και ευεξία. Ειδικές θεραπείες και προϊόντα με την διάσημη υπογραφή του Bruno Vassari εμπνευσμένα από φυσικά αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα αρωματικών φυτών και λουλουδιών αλλά και μία μοναδική θεραπεία με κρασί, σας περιμένουν ν΄ανακαλύψετε εκ νέου την νεότητα του δέρματός σας.

Το Elxis Spa στο Domotel Les Lazaristes έχει δημιουργήσει ειδικές θεραπείες με μεσογειακό αρωμα που αναζωογονούν πλήρως τις αισθήσεις σας, επανεκκινώντας το σώμα και την ψυχή σας. Στο Elxis Spa οι θυσαυροί της γης και της θάλλασας βρίσκονται στην υπηρεσία της δικής σας ευεξίας.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές