Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Full Body Μασάζ 70 Λεπτών Αθήνα

15€ για ένα Relax Body Oil Μασάζ διάρκειας 45 λεπτών ή 15€ για ένα Body Aromatherapy & Organic Jojoba Hand Treatment διάρκειας 45 λεπτών ή 19€ για ένα Body Oil «Anti-Stress» Massage & Olive Peeling διάρκειας 60 λεπτών ή 21€ για ένα Luxury Treatment Massage για άντρες και γυναίκες, που περιλαμβάνει Peeling με Ρόδι, Massage Σώματος με χαλαρωτικά έλαια και delicatessen Massage προσώπου διάρκειας 70 λεπτών (Έκπτωση 62%), από το «Liliya Beauty & Wellness» στην Αθήνα όπισθεν Χίλτον!!!

Επιλέξτε μια από τις 4 διαθέσιμες επιλογές:
Relax Body Oil Μασάζ 45'
35€ 15€
Body Aromatherapy & Organic Jojola Hand Treatment 45'
35€ 15€
Anti-Stress Massage & Olive Peeling 60'
50€ 19€
Luxury Treatment Massage 70'
50€ 21€

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα Relax Body Oil Μασάζ διάρκειας 45 λεπτών στα 15€ από 35€

ή

  • Ένα Body Aromatherapy & Organic Jojola Hand Treatment διάρκειας 45 λεπτών στα 15€ από 35€

ή

  • Ένα Body Oil «Anti-Stress» Massage & Olive Peeling διάρκειας 60 λεπτών στα 19€ από 50€

ή

  • Ένα Luxury Treatment Massage για άντρες και γυναίκες, που περιλαμβάνει Peeling με Ρόδι, Massage Σώματος με χαλαρωτικά έλαια και delicatessen Massage προσώπου διάρκειας 70 λεπτών στα 21€ από 50€
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

 


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/01/2017.
  • Η προσφορά ισχύει από Δευτέρα έως Κυριακή.
  • Εύκολη πρόσβαση από στάση μετρό Μέγαρο Μουσικής.
  • Το Liliya Beauty & Wellness λειτουργεί Δευτέρα έως Κυριακή 11:00-20:00.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού 3 ημέρες πριν στα τηλέφωνα 2107241682 και 6989810697 και για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Δυνατότητα εξυπηρέτησης 2 ατόμων στo ίδιο δωμάτιο με την αγορά 2 κουπονιών.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Relax Body Oil Massage 

Η χαλαρωτική μάλαξη με ήπιους χειρισμούς, προσφέρει απόλυτη χαλάρωση των κουρασμένων μυών και επαναφέρει την ελαστικότητά τους. Επιτρέπει στο σώμα να αποβάλλει ένα μεγάλο ποσό έντασης, ηρεμεί, αναζωογονεί, ξεκουράζει και ανανεώνει την ενέργεια άμεσα και  αποτελεσματικά.
Τονώνει το δέρμα και τους μύες (με τη μείωση τάσης), επαναφέρει το φυσιολογικό καρδιακό παλμό, καθώς βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος.

Body Aromatherapy & Organic Jojoba  Hand Treatment

Μια θεραπεία που συνδυάζει το επαγγελματικό μασάζ με τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και βοηθά στην αποσυμφόρηση του οργανισμού και την καταπολέμηση της έντασης και του καθημερινού stress, βελτιώνοντας τη διάθεση.

 Body Oil «Anti-Stress» Massage& Olive Peeling

Μια συνεδρία που χαλαρώνει τους σφιγμένους μύες ανακουφίζοντας έτσι από πόνους και εντάσεις, πονοκεφάλους, ημικρανίες, προσφέροντας ηρεμία και γαλήνη.

Luxury  Treatment “For Her or Him” peeling με ρόδι, μασάζ σώματος με χαλαρωτικά αιθέρια έλαια & delicatessen μασάζ προσώπου: μια Deluxe περιποίηση που περιλαμβάνει εξωτική απολέπιση με ρόδι σε όλο το σώμα, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε ένα υπέροχο massage σώματος. Ακολουθεί βαθιά ενυδάτωση και μασάζ με αρωματική περιποίηση προσώπου, που προσφέρει λάμψη, τόνωση, ενυδάτωση! 

Liliya Beauty & Wellness Τηλέφωνο: 210-7241682, 6989810697
Διεύθυνση: Γεωργίου Σισίνη 22, Όπισθεν Χίλτον, Ιλίσια
Liliya Beauty & Wellness

Το Liliya beauty&wellness είναι ένας υπέροχος χώρος χαλάρωσης και ομορφιάς στο κέντρο της Αθήνας όπου σας προσφέρονται επαγγελματικές υπηρεσίες  με σκοπό την χαλάρωση, αφήνοντας στην άκρη άγχος, κούραση, στρες και καθημερινότητα και προσφέροντας πολυτέλεια για όλους στις πιο συμφέρουσες τιμές. Η Μέριμνα του Liliya beauty&wellness είναι η παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών,  προϊόντων  και ο επαγγελματισμός των συνεργατών. Η επίσκεψη στο Liliya beauty&wellness μπορεί να χαρακτηριστεί ως το ταξίδι των αισθήσεων. Τα μεθυστικά αρώματα, και το ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον οδηγούν τον επισκέπτη σε μονοπάτια, χαλάρωσης, ευεξίας και ισορροπίας. Εμείς στο  Liliya beauty&wellness  σας  προσφέρουμε  άψογη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση, εδώ θα συναντήσετε τη γνώση μαζί με την εξειδικευμένη εμπειρία των θεραπευτών.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές