Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Ομαδικά μαθήματα χορού - Αθήνα

15€ από 75€ (Έκπτωση 80%) για 8 Ομαδικά Μαθήματα Χορού για όλους! Σας προσκαλούμε να μάθετε και να διασκεδάζετε ταυτόχρονα σε ένα φιλικό περιβάλλον! Με εμπειρία από το 1981 και εύκολη πρόσβαση από τις στάσεις Μετρό και Τραμ ''Συγγρού – Φιξ'' στη «Σχολή Χορού Αθήναιον» στην καρδιά της Αθήνας!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 8 ομαδικά μαθήματα χορού διάρκειας 50 λεπτών
    • Οι χοροί που διδάσκονται είναι επιλογής από: International and American Style Latin (Cha – Cha, Jive, Mambo, Paso doble, Rumba, Samba), Ευρωπαϊκοί (Foxtrot, Slow Waltz, Tango, Vienneze Waltz), Ελληνικοί Χοροί (Ζεϊμπέκικος, Χασάπικος, Χασαποσέρβικος, Ικαριώτικος, Καλαματιανός, Μπάλος, Τσάμικος, Ηπειρώτικοι και Κρητικοί χοροί) Salsa, Bachata, Oriental, Tango Argentino, Modern – Jazz, Zumba.
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

Λεπτομέρειες Προσφοράς:

  • Απαραίτητη η προσέλευση σας έως 30/11/2019 και το σύνολο μαθημάτων πρέπει να έχει ολοκληρωθει σε διάστημα 2 μηνών από το 1ο μάθημα. 
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς
  • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες
  • Η προσφορά ισχύει για ένα άτομο.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο 210 9233800-866.
  • Στην προσφορά περιλαμβάνεται το κόστος εγγραφής.
  • Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά τμήμα τα 20 άτομα.
  • Η προσφορά δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμμένα μέλη και για όσους έχουν κάνει χρήση αντίστοιχης προσφοράς στο παρελθόν.
  • Μπορείτε να αγοράσετε έως 2 κουπόνια για προσωπική σας χρήση, και απεριόριστα κουπόνια ως δώρο σε συγγενείς και φίλους.
  • Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
Σχολή Χορού Αθήναιον Τηλέφωνο: 210 9233800-866
Διεύθυνση: Καλλιρόης 43 και Ηρακλέους 2, Αθήνα
Σχολή Χορού Αθήναιον

Η σχολή χορού Αθήναιον αποτελεί μία από τις πιο καταξιωμένεςσχολές ερασιτεχνικού, αλλά και επαγγελματικού χορού στην Αθήνα σε ευρωπαϊκούς, αμερικάνικους, λάτιν και ελληνικούς χορούς. Μεγνώση και πείρα από το 1981, προσφέρουμε άρτια εκπαίδευση για όλες τις ηλικίες σε ένα ευχάριστο και κατάλληλα διαμορφωμένοπεριβάλλον.

Από τη Ρούμπα τον χορό της αγάπης, το ονειρικό Βαλς και το Τανγκότου πάθους, στο συναρπαστικό latin ρυθμό της Σάλσα και του Μάμπο, στο Ζεϊμπέκικο, το Χασάπικο και τους υπόλοιπους ελληνικούς χορούς.

Ρυθμικές κινήσεις, μελωδίες που συνεπαίρνουν, ήχοι που μαγεύουν, ψυχαγωγία και δημιουργικότητα! Ο χορός για μας ξεφεύγει από τα στενά όρια της μονοδιάστατης εκπαιδευτικής λογικής και γίνεται ένα πολύτιμο βοήθημα ζωής που μπορεί να προσφέρει υγεία, ευεξία, αυτοπεποίθηση, αλλά και πολλούς νέους φίλους.

Γι' αυτό μη διστάζετε! Αφήστε πίσω το άγχος, τις ταλαιπωρίες και τις άσχημες σκέψεις και ξεκινήστε τώρα το μαγικό ταξίδι του χορού μαζί μας!

30 χρόνια μαθαίνουμε την Ελλάδα να χορεύει!!!

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές