Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Manicure+Pedicure+Αποτρίχωση - Χαλάνδρι|Κάτζα

29€ από 72€ (Έκπτωση 60%) για ένα ολοκληρωμένο Manicure, ένα Pedicure με απλή βαφή, μια Αποτρίχωση Χεριών και Άνω χείλους και ένα Σχηματισμό Φρυδιών! Αφεθείτε στην ευαισθησία και τη γνώση των ειδικών των κομμωτηρίων «Vogue Salon De Beaute» στο Χαλάνδρι και τη Κάντζα!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα Manicure με απλή βαφή
  • Ένα Pedicure με απλή βαφή
  • Μια Αποτρίχωση Χεριών
  • Μια Αποτρίχωση άνω χείλους και
  • Ένα σχηματισμό φρυδιών
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

Για να δείτε την προσφορά για Ισιωτική Θεραπεία Μαλλιών Brazilian Keratin Treatment στα 99€(-56%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για Ombre|Free Lights+Κούρεμα στα 59€(-59%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για Θεραπεία Ενυδάτωσης Μαλλιών στα 11€(-69%) πατήστε εδώ


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 30/11/2016.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • Το κομμωτήριο λειτουργεί Δευτέρα, Τετάρτη 08:00-16:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 08:00-21:00.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 4 ημέρες πριν στα τηλέφωνα καταστήματος Χαλανδρίου:2130360729 και καταστήματος Κάντζας:2106042777, 2106042706
  • Μπορείτε να αγοράσετε έως 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση καθώς και απεριόριστα για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
Vogue Salon De Beaute Τηλέφωνο: Χαλανδρίου:2130360729, Κάντζας:2106042777,2106042706
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 52, Χαλάνδρι, Λεωφ.Λαυρίου 13, Κάντζα
Vogue Salon De Beaute

VOGUE Salon de Beaute
Ο σκοπός μας...

Τα υπέροχα μαλλιά ξεκινάνε με επίκεντρο τον πελάτη. Μελετάμε τα επιμέρους χαρακτηριστικά του, τα προσωπικά στοιχεία που τον διακρίνουν και το προσωπικό του ύφος ώστε κάθε hair cut και hair styling να έχει ιδιαίτερη ακρίβεια και επιμέλεια. Έτσι δημιουργούμε την απόλυτη εξατομικευμένη εμφάνιση που είναι ότι πιο ιδιαίτερο και μοναδικό για τον καθένα.

Η ιστορία μας...
Ένα υπέροχο hair cut και colour ξεκινά μαζί σου!

Το σχήμα του προσώπου σας. Ο τόνος της επιδερμίδας σας. Η γωνία του σαγονιού σας. Η αίσθηση του προσωπικού στυλ. Οι γραμμές σε ένα κούρεμα VOGUEεπισημαίνουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας. Το χρώμα που είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό σε εσάς. Στα VOGUE είμαστε υπερήφανοι για το total hair look που δημιουργούμε με άξονα τον πελάτη συνδυάζοντας το κούρεμα, το χρώμα, και το χτένισμα.

Η δέσμευση μας
Total hair look & service experience.

Τα μοναδικά κουρέματα έχουν σχεδιαστεί για να τονίσουν τα ατομικά χαρακτηριστικά σας. Χρώμα υψηλής ευκρίνειας συμπληρώνει το σχήμα του κουρέματος σας. Τα επαγγελματικά προϊόντα φροντίδας των μαλλιών ενισχύσουν και να παρέχουν φυσική λάμψη, με αόρατο ελέγχο και ορατή κίνηση. Όλα αυτά πετυχαίνουν τον πλήρη έλεγχο ενός hair look που μπορεί να αναδημιουργηθεί καθημερινά.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές