Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Μεσοθεραπεία Προσώπου Αγ. Παρασκευή | Νέα Μάκρη

35€ από 150€ (Έκπτωση 77%) για μία Μεσοθεραπεία Προσώπου με 9 Βιταμίνες και Extra εφαρμογή με μηχάνημα υπερήχου για ανάπλαση, αντιγήρανση, ενυδάτωση, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, από το «Beauty Nail Spa» στην Αγία Παρασκευή και στη Νέα Μάκρη!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Μία μεσοθεραπεία προσώπου με 9 διαφορετικέν βιταμίνες και extra εφαρμογή με μηχάνημα υπερήχου για ανάπλαση, αντιγήρανση, ενυδάτωση, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά.
    • Εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα κατά του αφυδατωμένου και ταλαιπωρημένου δέρματος, γιατί επιτυγχάνει βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη και ανόρθωση βελτιώνοντας παράλληλα το σφρίγος και τον τόνο του δέρματος του προσώπου. Επιπλέον βοηθάει στην μείωση ρυτίδων και κηλίδων που δημιουργούνται λόγω της φωτογήρανσης.
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr.

Για να δείτε την προσφορά για Manicure στα 5€(-58%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για Αδυνάτισμα με Vibrotrans στα 18€(-78%) πατήστε εδώ


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/08/2016.
  • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες.
  • Το Beauty Nail Spa λειτουργεί καθημερινά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα Αγία Παρασκευή: 2106014791 και Νέα Μάκρη:22940 90956 και για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν.
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
Beauty Nail Spa Τηλέφωνο: Αγ. Παρασκευή 210 6014791, Νέα Μάκρη 22940 90956
Διεύθυνση: Ελπίδος 7 & Σούλιου, Αγ. Παρασκευή, Λ. Μαραθώνος 149, Νέα Μάκρη
Beauty Nail Spa

Στόχος μας έιναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητος, με διεθνώς συγκρίσιμα δεδομένα, ακολουθώντας τις αρτιότερες μεθόδους τεχνολογικά και με μετρήσιμα αποτελέσματα που επιβεβαιώνουν τους υψηλούς στόχους που έχουμε βάλει. Θέλουμε οι πελάτες μας να πεισθούν ότι οι υπηρεσίες μας αν μη τι άλλο, δεν υπολείπονται ή υστερούν οποιουδήποτε άλλου χώρου εντός ή εκτός συνόρων. Η δημιουργία των Beauty Nail Spa έγινε με πολύ κέφι και μεράκι και κέφι, έτσι ώστε να καλύψουμε και τις πιο απιτητικές μας πελάτισσες και να τις κάνουμε να αισθάνονται ευχάριστα αλλά και πάνω από όλα να νιώθουν σιγουριά και ασφάλεια για όλες μας τις υπηρεσίες. Πέραν της τεράστιας και πολύχρονης εμπειρίας που έχουμε στον χώρο και που εξασφαλίζει ποιότητα και σιγουριά, έχουμε επενδύσει πολύ προσεκτικά σε δύο άξονες, στον ανθρώπινο παράγοντα και στις εξειδικευμένες θεραπείες μας. Αποτέλεσμα της εταιρίας μας είναι πάντα ο ευχαριστημένος πελάτης!

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές