Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

12 Συνεδρίες με Ιμάντες TRX - Γλυφάδα

49€ από 120€ (Έκπτωση 59%) για 12 Συνεδρίες με Ιμάντες Προπόνησης TRX Με Personal Trainer Σε Mini Group Έως 4 Ατόμων για ένα Μήνα! Είναι η καλύτερη επιλογή για την επίτευξη των στόχων σας και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο προπονητικό τρόπο, στο «Σώματος Δόμηση» στο κέντρο της Γλυφάδας!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 12 Συνεδρίες με Ιμάντες Προπόνησης TRX με Personal Trainer Σε Mini Group Έως 4 Ατόμων για ένα Μήνα
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει εώς 28/02/2021. 
  • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες
  • H προσφορά ισχύει για ΜΟΝΟ για νέα μέλη του γυμναστηρίου.
  • Η προσφορά δεν συνδυάζεται για συνεχόμενους μήνες.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 210 8942938.
  • Το Σώματος Δόμηση λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 - 22:20
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή
Γιατί Personal Training
Γιατί είναι η καλύτερη επιλογή για την επίτευξη των στόχων σου & αποτελεί ένα ολοκληρωμένο προπονητικό τρόπο.
Σκοπός είναι να δημιουργήσουμε προγράμματα προπόνησης ώστε να βοηθήσουμε τους γυμναζόμενους να αποκτήσουν ξανά την καλή φυσική κατάσταση τους
 
Γιατί TRX
Παρέχει μια γρήγορη, αποτελεσματική προπόνηση ολόκληρου του σώματος
Βοηθάει στη δημιουργία ενός δυνατού πυρήνα (κοιλιακοί - ραχιαίοι) 
Ωφελεί τους ανθρώπους όλων των επιπέδων ή επιπέδων φυσικής κατάστασης ανεξαρτήτου ηλικίας
Αυξάνει την μυϊκή αντοχή και τη δύναμη
Συμβάλλει στην ισορροπία και την ευλυγισία
 
Mini Group
Το Mini Group training είναι πρόσφατα διαδεδομένο στη δυτική Ευρώπη και στη  βόρεια Αμερική.
Αφορά μια νέα μορφή οργάνωσης της προπόνησης σε μικρά group. Πρόκειται για μια  ομάδα ασκούμενων οι οποίοι έχουν κοινούς στόχους και κίνητρα.
Αποτέλεσμα είναι η προπόνηση υψηλών προδιαγραφών με ενεργητικότητα και θετική διάθεση.
Ο καθένας που συμμετέχει στα προγράμματα αυτά εστιάζει.
 
H Εξέλιξη Της Προπόνηση Σας
 
Χρησιμοποιούμε τις μέγιστες δυνατότητες μας για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Οι στόχοι σας, το επίπεδο φυσικής κατάστασης, το χρονοδιάγραμμα και το ιατρικό ιστορικό είναι όλα μεγάλης σημασίας για εμάς. Η πρόοδος σας είναι συνυφασμένη με την πρόοδο του προπονητή  σχετικά με τις τάσεις και την τεχνολογία. Σε όλη την εμπειρία σας, θα δείτε τον τρόπο που φέρνει αποτελέσματα.
  
Personal Training
 
Όλα βασίζονται στα αρχικά θεμέλια σας. Ο εκπαιδευτή σας θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την δύναμη, την ευελιξία και την καρδιακή αντοχή.
 
Εσείς πηγαίνετε συνεχώς την προπόνηση σας στο επόμενο επίπεδο. Ο εκπαιδευτής σας θα εξειδικεύσει το πρόγραμμα του για την επίλυση προβλημάτων. Ο συντονισμός των ασκήσεων και η διάθεση σας θα βελτιωθούν.
 
Ετοιμαστείτε για ένα εμπνευσμένο και εστιασμένο πρόγραμμα γυμναστικής. Ο προπονητής έχει  την εμπειρία  και με την βοήθεια ενός μεγάλου αριθμού ασκήσεων, ετοιμαστείτε για την απόλυτη εμπειρία.
 
Ο προπονητής σας διαθέτει εξειδίκευση στην διατροφή και την διαχείριση της υγείας. Η προσαρμοσμένη διατροφική καθοδήγηση θα συμβάλει στα μέγιστα αποτελέσματα στην προπόνηση σας.
 
Με άλλα λόγια: Θα απολαύσετε καλύτερα την ζωή σας.
 
Η ομάδα των εκπαιδευτών υπερέχει στην τέχνη διαχείρισης της υγείας. Ο προπονητής  γνωρίζει όλα τα μυστικά του fitness. 
 
Αυτή η προσέγγιση της άσκησης χρησιμοποιεί ότι πιο καινούριο και πρωτοποριακό με βάση την τεχνολογία, ελέγχοντας με μετρήσεις την εξέλιξη σας.
Σώματος Δόμηση Τηλέφωνο: 210 8942938
Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 24, Γλυφάδα
Σώματος Δόμηση

Η υγεία σας, η φυσική σας κατάσταση, και η καλύτερη ποιότητα της ζωής σας είναι η αποστολή μας. Γι’ αυτό πέρα από τις άλλες μας δραστηριότητες έχουμε διαμορφώσει το πρόγραμμα "PERSONAL TRAINING" προσφέροντας  λύσεις για personal training ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα με εξατομικευμένο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο.

Στόχος μας είναι η αλλαγή στην ποιότητα ζωή ς των μελών μας υποστηρίζοντας τους να κάνουν το fitness τρόπο ζωής.

H Εξέλιξη Της Προπόνηση Σας

Χρησιμοποιούμε τις μέγιστες δυνατότητες μας για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Οι στόχοι σας, το επίπεδο φυσικής κατάστασης, το χρονοδιάγραμμα και το ιατρικό ιστορικό είναι όλα μεγάλης σημασίας για εμάς. Η πρόοδος σας είναι συνυφασμένη με την πρόοδο του προπονητή  σχετικά με τις τάσεις και την τεχνολογία. Σε όλη την εμπειρία σας, θα δείτε τον τρόπο που φέρνει αποτελέσματα.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές