Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Μασάζ 45 Λεπτών |Peeling Γλυφάδα

Πεντάστερο Spa! 15€ για ένα Χαλαρωτικό Μασάζ διάρκειας 45 λεπτών ή 20€ για μία Θεραπεία Peeling σώματος και σύσφιξης (Έκπτωση 67%), από το «Aether Spa» στη Γλυφάδα!!! Ιδανικός χώρος για να χαλαρώσει ή να αναζωογονηθεί όποιος ξέρει να συμβιβάζεται μόνο με το καλύτερο!

Επιλέξτε μια από τις 2 διαθέσιμες επιλογές:
Χαλαρωτικό Μασάζ 45''
45€ 15€
Θεραπεία Peeling σώματος
55€ 20€

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 15€ για ένα χαλαρωτικό Μασάζ διάρκειας 45 λεπτών

ή

  • 20€ για μία Θεραπεία Peeling σώματος και σύσφιξης
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr

Για να δείτε την προσφορά του για Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου στα 18€ ή Ενυδάτωση Προσώπου στα 15€(-64%) πατήστε εδώ

 


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2016.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • Το ινστιτούτου ομορφιάς λειτουργεί Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00-20:00, Τετάρτη 14:00-20:00 & Σάββατο 10:00-16:00
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο 210 8940732
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

 

Χαλαρωτικό μασαζ 45 λεπτών 

Προκαλεί ήπια υπεραιμία αιμματώνοντας τους μύες (μείωση του μυικού τόνου) αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας. Ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η χαλάρωση του νευρικού συστήματος καθώς  οι επιδράσεις του στο σύνολο του οργανισμού είναι ευεργετικές. Τέλος βελτιώνεται σημαντικά η αιματική και η λεμφική κυκλοφορία.

 

Θεραπεία peeling σώματος και σύσφιξης

Εν όψη καλοκαιριού και πριν την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία , πρόκειται για μια θεραπεία που απευθύνεται κυρίως στην φροντίδα του δέρματος , παρέχοντάς σας την υπέροχη αίσθηση της μάλαξης. Μετά την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από όλο το σώμα με την εφαρμογή απολεπιστικού προιόντος, απολαύστε το μασάζ σας με χρήση αιθερίων ελαίων για σύσφιξη σε όλα τα σημεία του σώματος σας.

Aether Spa Τηλέφωνο: 210 8940732
Διεύθυνση: Λεωφόρος Αγγέλου Μεταξά 40Α, Γλυφάδα
Aether Spa

Η δύναμη και η ενέργεια του aether spa είναι η πρώτη αίσθηση που θα νιώσετε κατά την επίσκεψη σας στο χώρο μας. Το οικείο περιβάλλον, η χαλάρωση και η ποιότητα των υπηρεσιών μας, είναι αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Σε έναν κόσμο με τόσο γρήγορους ρυθμούς εμείς στοχεύουμε να σταματήσουμε για λίγο το χρόνο και να κάνουμε μαζί σας ένα ταξίδι χαλάρωσης με μοναδικό προορισμό την ομορφιά και την ευεξία.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει σωστά και θα σας προσφέρει ποιοτικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες σε ένα χώρο που θα σας ταξιδέψει. Οι θεραπείες μας, από τις θεραπείες προσώπου και σώματος έως την περιποίηση άκρων, είναι πάντα εξατομικευμένες ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του ατόμου και εγγυώνται τόσο το αποτέλεσμα, όσο και την αίσθηση απόλυτης χαλάρωσης στο πιο φιλικό περιβάλλον.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές