Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Θεραπεία RF Προσώπου Ελληνικό

19€ από 190€ ('Εκπτωση 90%) για μία Θεραπεία Ραδιοσυχνοτήτων - RF προσώπου, την πιο σύγχρονη μέθοδο μη χειρουργικής αντιγήρανσης, από τα κέντρα αισθητικής «Metro Beauty Laser & Spa» στο Μετρό Ελληνικού!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Μια Θεραπεία Ραδιοσυχνοτήτων - RF Προσώπου, η πιο σύγχρονη μέθοδος μη χειρουργικής αντιγήρανσης
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr.

Για να δείτε τις προσφορές για:


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/03/2017.
  • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες
  • Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 5' - 35' ανάλογα με την έκταση της περιοχής. 
  • Το κέντρο αισθητικής λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή απο τις 10:00 έως τις 20:00
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στα τηλέφωνα Metro Beauty Ελληνικού: 210-9646600, 210-9635300 και για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα πριν.
  • Η προσφορά αποτελεί μέρος της διαφημιστικής προβολής του Metro Beauty Laser & Spa, χρηματοδοτείται στο σύνολό της από την εταιρεία και δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμμένα μέλη που έχουν δοκιμάσει τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.
  • Μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση και απεριόριστα για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Ραδιοσυχνότητες RF: η πιο σύγχρονη μέθοδος μη χειρουργικής αντιγήρανσης!! Με την διέγερση κολλαγόνου και το τέντωμα των ιστών επιτυγχάνεται σύσφιξη και μείωση των ρυτίδων με υπέρηχους για ένα απαλό, υγιέστερο και λείο δέρμα και μια πιο νεανική εμφάνιση.

Οι ραδιοσυχνότητες αυτές δρουν σε βαθύτερο επίπεδο από τα συμβατικά Laser, με αποτέλεσμα την διέγερση κολλαγόνου και τον τέντωμα των ιστών, όπως ακριβώς επιτυγχάνεται με το χειρουργικό λίφτινγκ.

Το αποτέλεσμα, είναι ένα απαλό, υγιέστερο και λείο δέρμα για μια πιο νεανική εμφάνιση. Η ανανέωση του δέρματος του προσώπου επέρχεται σταδιακά, ομαλά και απόλυτα φυσικά. Ειδικότερα, τα ορατά αποτελέσματα (σύσφιξη, μείωση ρυτίδων κλπ) χρειάζονται δύο με έξι μήνες για να γίνουν αισθητά, παρ’ όλα αυτά όμως διαρκούν σε βάθος χρόνου (δύο ή και περισσότερα χρόνια).

Metro Beauty Laser & Spa Τηλέφωνο: 210-9646600, 210-9635300
Διεύθυνση: Ιασωνίδου 2 & Βουλιαγμένης (Μετρό Ελληνικού)
Website: http://www.metrobeauty.gr/
Metro Beauty Laser & Spa

Όταν ακούμε την μαγική λέξη spa, το μυαλό μας πηγαίνει σε μυστηριώδεις χώρους και αίθουσες με χαμηλό φωτισμό.
Όταν το spa ενώνεται με το φως,το χρώμα και τη μουσική τότε έχουμε το FengShui Spa.


Όταν αυτά βρίσκονται σε έναν μοντέρνο και άνετο χώρο, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένες θεραπείες, τότε μιλάμε για το Metro Beauty Laser & Spa


Ένας σύγχρονος χώρος, γεμάτος φως και χρώμα, έρχεται να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζατε για το spa. Θεραπείες που ενσωματώνουν την αρχαία κινέζικη φιλοσοφία του Feng Shui με τις σύγχρονες τεχνικές της Δύσης θα σας προσφέρουν ευεξία, αρμονία και υγεία.


Όμως δεν σταματάμε εκεί. Στο Metro Beauty Laser & Spa θα βρείτε θεραπείες ανάπλασης και αποτρίχωσης βασισμένες στην δύναμη του παλμικού φωτός (IPL Laser) αλλά και την πλέον σύγχρονη τεχνολογία όσον αφορά την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, το τοπικό πάχος, το αδυνάτισμα, την σύσφιξη.


Και φυσικά θεραπείες υψηλής αισθητικής προσώπου, από το έμπειρο προσωπικό μας.

Εύκολα προσβάσιμο λόγω του Metro, 1ο κατάστημα δίπλα στο εμπορικό κέντρο Metro Mall (στάση μετρό Αγ.Δημήτριος) και 2ο κατάστημα στην έξοδο της στάσης μετρό Ελληνικό,  με τιμές που χτυπάνε την κρίση, γίνεται προσιτό σε όλους, έτοιμο να σας υποδεχτεί και σας γεμίσει λάμψη, ζωντάνια και ομορφιά.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές