Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Αποτρίχωση Laser | Δάφνη

25€ για 3 Συνεδρίες Αποτρίχωσης με Laser σε μικρή περιοχή της επιλογής σας ή 150€ για 6 Συνεδρίες Αποτρίχωσης με Laser σε Full Μπικίκι (Έκπτωση 77%)! Η Laser Αποτρίχωση είναι η μόνη ιατρική μέθοδος που απαιτεί ειδική εκπαίδευση και άδεια ιατρού για να λειτουργήσει! Εφαρμόζεται αυστηρά μόνο απο ιατρικό προσωπικό στο πολυχώρο ομορφιάς «The Beauty Mall» στη Δάφνη!!!

Επιλέξτε μια από τις 2 διαθέσιμες επιλογές:
3 Συνεδρίες σε μικρή περιοχή
110€ 25€
6 Συνεδρίες σε Full Μπικίκι
300€ 150€

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 3 Συνεδρίες Αποτρίχωσης με Laser σε μικρή περιοχή επιλογής από:
    • γραμμή κοιλίας
    • γραμμή μπικίνι
    • άνω χείλος,  
    • πηγούνι, στα 25€ από 110€

ή

  • 6 Συνεδρίες Αποτρίχωσης με Laser σε Full μπικίνι, στα 150€ από 300€

Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo bodydeals.gr.


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Απαραίτητη η προσέλευση σας για την 1η επίσκεψη έως 31/10/2016.
  • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες 
  • Θα πραγματοποιηθούν συνολικά έως 3 ή έως 6 συνεδρίες ανάλογα με την επιλογή του πακέτου.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στο 2112120480-1. Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-21:00 και Σάββατο 09:00-17:00.
  • Μπορείτε να αγοράσετε έως 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση καθώς και απεριόριστα για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Η laser αποτρίχωση υπερτερεί των άλλων μεθόδων, καθώς είναι η μόνη επιστημονικά αποδεκτή μέθοδος απαλλαγής ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Το ξυράφι και το κερί προκαλούν συχνά ερεθισμούς, θυλακίτιδα, αύξηση της τριχοφυΐας, επιδείνωση ευρυαγγειών, χαλάρωση δέρματος, κάτι που δεν ισχύει στην laser αποτρίχωση.
Οι αποτριχωτικές κρέμες προκαλούν δερματίτιδες και δεν έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα, σε αντίθεση με τη laser αποτρίχωση.

Τα αποτελέσματα της laser αποτρίχωσηςείναι μόνιμα και εντυπωσιακά. Η laser αποτρίχωση οδηγεί από την πρώτη κιόλας συνεδρία σε μείωση της τριχοφυΐας, ενώ οι τρίχες γίνονται πιο απαλές, ανοιχτόχρωμες και μαλακές. Τα αποτελέσματα της laser αποτρίχωσης εξαρτώνται από το είδος του laser αποτρίχωσης που χρησιμοποιείται , το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας, το χρώμα του δέρματος, την εμπειρία του χειριστή και του επιβλέποντα ιατρού, την ένταση του laser αποτρίχωσης που εφαρμόζεται σε κάθε συνεδρία και τη διάρκεια του παλμού.
Επίσης το αποτέλεσμα της laser αποτρίχωσης εξαρτάται από την περιοχή που εφαρμόζεται το laser, καθώς και από την ύπαρξη ή όχι ορμονικών διαταραχών στον ασθενή. Οι περιοχές με τα καλύτερα αποτελέσματα laser αποτρίχωσης είναι το μπικίνι, οι μασχάλες και τα πόδια, ενώ το πρόσωπο μπορεί να επιμείνει λίγο περισσότερο. Το αποτέλεσμα της οριστικής laser αποτρίχωσης έρχεται γρηγορότερα στις γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες λόγω μικρότερης ποσότητας κυκλοφορούντων ανδρογόνων στο αίμα.

The Beauty Mall Τηλέφωνο: 2112120480
Διεύθυνση: Λ. Βουλιαγμένης 237, Δάφνη 172 37
The Beauty Mall

To The Beauty Mall, ένας πολυχώρος ομορφιάς και περιποίησης 800 τ.μ. σας περιμένει!
Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων και καταξιωμένων συνεργατών μας και απολαύστε τις υπηρεσίες ομορφιάς που σας προσφέρουν.

Το "The Beauty Mall" σας προσφέρει υπηρεσίες:
Κομμωτικής
Manicure/Pedicure
Αισθητικής
Solarium
Ιατρικής Αισθητικής

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές