Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Μαύρισμα Σώματος Κορυδαλλός

29€ από 79€ (Έκπτωση 63%) για Απεριόριστες Συνεδρίες Solarium για 1 μήνα διάρκειας έως 20 λεπτά η καθεμία, από το "Hair Factory Nails Salon & Solarium" στον Κορυδαλλό!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Απεριόριστες συνεδρίες Solarium για 1 μήνα διάρκειας 20' η καθεμία.

  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/05/2017.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες
  • Το Factory Hair Salon λειτουργεί Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10:00-20:00, Τετάρτη 10:00 - 15:00 και Σάββατο 10:00 - 18:00
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο 210 4968775
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
Factory Hair Salon Τηλέφωνο: 210 4968775
Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 182, Κορυδαλλός
Factory Hair Salon

Χαλαρώστε στο μοντέρνο χώρο που πλέον το εμπιστεύονται πολλά επώνυμα πρόσωπα από το χώρο της Showbiz, και βυθιστείτε στον αισθησιακό παράδεισο των luxury προϊόντων του Spa μαλλιών και μασάζ. Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση, οι δημιουργικές προτάσεις, η εμπιστοσύνη και πάνω απ' όλα η ανανέωση είναι αυτά που ψάχνετε από ένα κομμωτήριο.

Η προσωπική εξυπηρέτηση που παρέχει το Hair Factory το κάνει να ξεχωρίζει, τόσο για τα αποτελέσματα των υπηρεσιών αλλά και για την στιλιστική συμβουλευτική που παρέχει σε όλους τους πελάτες.

Με γνώση των διεθνών τάσεων της μόδας και με συνεχή ενημέρωση στο εξωτερικό, κοντά σε διάσημους κομμωτές προσφέρουν το πιο άψογο αποτέλεσμα και είδη έχει αποκτήσει πολλούς επώνυμους πελάτες!

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές