Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά

Θεσσαλονίκη Αποτρίχωση Άνω Χείλους|Μασχάλης

10€ για μία ολοκληρωμένη συνεδρία αποτρίχωσης 'Ανω Χείλους ή 20€ για μία ολοκληρωμένη συνεδρία αποτρίχωσης Μασχάλης με την πατενταρισμένη Ιαπωνική - Σουηδική τεχνολογία Powerlite Preswede Scandinavia Coorperation,(Έκπτωση 78%), από το Ιατρικό Ινστιτούτο Ομορφιάς «Σίππελ Μαρία Ελένη» στη Θεσσαλονίκη!!!

Επιλέξτε μια από τις 2 διαθέσιμες επιλογές:
Αποτρίχωση Άνω Χείλους
39€ 10€
Αποτρίχωση Μασχάλης
89€ 20€

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Mία ολοκληρωμένη συνεδρία αποτρίχωσης 'Ανω Χείλους με την πατενταρισμένη Ιαπωνική - Σουηδική τεχνολογία Powerlite Preswede Scandinavia Coorperation στα 10€ από 39€

ή

  • Mία ολοκληρωμένη συνεδρία αποτρίχωσης Μασχάλης με την πατενταρισμένη Ιαπωνική - Σουηδική τεχνολογία Powerlite Preswede Scandinavia Coorperation στα 20€ από 89€
  • Η ππροσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 - 17:00.

Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2017.
  • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες 
  • Το Ιατρικό Ινστιτούτο Ομορφιάς «Σίππελ Μαρία Ελένη» λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 20:00 και Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14:00.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 3 ημέρες πριν στα τηλέφωνα 6946541961, 6979597588 και για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα πριν.
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
ME Sippel Τηλέφωνο: 6946541961, 6979597588
Διεύθυνση: Ηούς 4, Θεσσαλονίκη
Website: http://www.sippelmaria.com/gr/index.html
ME Sippel

Το κύριο Σαλόνι Ομορφιάς Μαρία & Ελένη Σίππελ, βρίσκεται στο Κιλκίς και το υποκατάστημά μας στην Θεσσαλονίκη. Είναι εδώ για να σας παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα. Στα νέα ανακαινισμένα Ινστιτούτα εφαρμόζονται όλες οι νέοι μέθοδοι αντιγήρανσης, ανάπλασης αλλά και αποτρίχωσης με τη βοήθεια σύγχρονων μηχανημάτων Γερμανικής, Σουηδικής και Ισραηλινής προέλευσης. Στο Ηλεκτονικό μας κατάστημα μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας αλλά και να ενημερωθείτε για τις προσφορές και τις υπηρεσίες μας.

Πολιτική Ινστιτούτου

Ζητούμε από τους πελάτες μας να είναι συνεπείς στα ραντεβού τους ώστε να διασφαλίσουμε την άριστη εξυπηρέτησή τους , τη χαλάρωσή τους και την προετοιμασία των μηχανημάτων μας. Προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας την πιο άνετη διαθεσιμότητα παρακαλούμε οι ακυρώσεις να γίνονται  τουλάχιστον 24 ώρες πριν από το καθορισμένο ραντεβού.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές