Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Σεμινάριο Εκμάθησης Μασάζ|Αγ. Ανάργυροι

Oλοκληρωμένο Eκπαιδευτικό Σεμινάριο με Ταχύρυθμα Μαθήματα για εκμάθηση Hot Stone ή Μόξα, Βεντούζες και Qua sha διάρκειας 6 ωρών με 49€ ή Tai - Bamboo Massage διάρκειας 8 ωρών με 59€ ή Αρωματοθεραπείας ή Λεμφικού Μασάζ & Κυτταρίτιδας ή Rejuvance - Φυσικού Lifting Προσώπου ή 1ου και 2ου βαθμού Ρέικι ή Αγιουρβεδικής (Ινδικής) μάλαξης ή LOMI LOMI Χαβανέζικης μάλαξης ή βασικών αρχών ρεφλεξολογίας ή Νευρομυϊκής μάλαξης διάρκειας 14 ωρών ή Τhai massage διάρκειας 16 ωρών με 89€ ή Spa management - Spa marketing διάρκειας 14 ωρών ή ολιστικής μάλαξης με 3 ειδικότητες (Sports massage, Deep tissue massage, Trigger points massage) διάρκειας 15 ωρών με 99€ ή σπονδυλοθεραπείας και κινησιοθεραπείας διάρκειας 30 ωρών με 149€ (Έκπτωση 72%) από το κέντρο ευεξίας «Olonion» στους Αγίους Αναργύρους πολύ κοντά στον προαστιακό σταθμό στη στάση ''Πύργος Βασιλίσσης''!!!

Επιλέξτε μια από τις 5 διαθέσιμες επιλογές:
Αρωματοθεραπείας ή Λεμφικό ή Rejuvance ή Ρέικι ή Ινδικής ή Χαβανέζικης ή Ρεφλεξολογία ή Τhai ή Νευρο
250€ 89€
Σεμινάριο Μόξα, βεντούζες και qua sha ή Ηοt stones
100€ 49€
Σεμινάριο Spa management - Spa marketing ή Ολιστικής μάλαξης
300€ 99€
Tai Bamboo Massage
120€ 59€
Σεμινάριο σπονδυλοθεραπείας και κινησιοθεραπείας
500€ 149€

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Oλοκληρωμένο Eκπαιδευτικό Σεμινάριο με Ταχύρυθμα Μαθήματα που περιλαμβάνει:

  • Αρωματοθεραπείας διάρκειας 14 ωρών στα 89€ από 250€.
  • Λεμφικού Μασάζ  & κυτταρίτιδας διάρκειας 14 ωρών στα 89€ από 250€
  • Rejuvance - Φυσικό Lifting Προσώπου διάρκειας 14 ωρών στα 89€ από 250€
  • 1ου και 2ου Βαθμού Ρέικι διάρκειας 14 ωρών στα 89€ από 250€
  • Μόξα, βεντούζες και qua sha διάρκειας 6 ωρών στα 49€ από 100€
  • Αγιουρβεδικής (Ινδικής) μάλαξης διάρκειας 14 ωρών στα 89€ από 250€
  • LOMI LOMI Χαβανέζικης μάλαξης διάρκειας 14 ωρών στα 89€ από 250€
  • Βασικών αρχών ρεφλεξολογίας διάρκειας 14 ωρών στα 89€ από 250€
  • Τhai massage διάρκειας 16 ωρών στα 89€ από 250€
  • Νευρομυϊκής μάλαξης διάρκειας 14 ωρών στα 89€ από 250€
  • Ηοt stones διάρκειας 6 ωρών στα 49€ από 100€
  • Spa management - Spa marketing διάρκειας 14 ωρών στα 99€ από 300€
  • Σπονδυλοθεραπείας και κινησιοθεραπείας διάρκειας 30 ωρών στα 149€ από 500€
  • Ολιστικής μάλαξης με 3 ειδικότητες διάρκειας 15 ωρών στα 99€ από 350€ που περιλαμβάνει:
    • Αθλητικής μάλαξης (Sports massage)
    • Deep tissue massage
    • Trigger points massage
  • Tai Bamboo Massage διάρκειας 8 ωρών στα 59€ από 120€

 

  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr.

 


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 30/09/2016.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όσους δεν έχουν προηγούμενη πείρα επάνω στο Μασάζ και θέλουν να το εξασκήσουν είτε σε spa ως ένα Επαγγελματικά εφόδιο.
  • Το κέντρο ευεξίας λειτουργεί καθημερινά 01:00-22:00 έως Σάββατο κατόπιν δαιθεσιμότητας 
  • Το κέντρο ευεξίας απέχει 100μ απο τον προαστιακό σταθμό ''Πύργος Βασιλίσσης'' και 100μ απο την στάση λεωφορείων επι της λεωφόρου Δημοκρατίας ''Μουσικό Σχολείο Ιλίου'' Λεωφορεία Β10, Α10 & 735.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού 3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 210 2318740 και 6934007609
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Σεμινάριο  αρωματοθεραπείας

Η αρωματοθεραπεία είναι μια μέθοδος , στην οποία χρησιμοποιούνται αιθέρια έλαια φυτών ώστε να προκληθεί χαλάρωση και ανακούφιση από τα συμπτώματα κάποιας πάθησης. Τα αιθέρια έλαια είναι η «ψυχή του φυτού», καθώς προέρχονται από την ζωτική του δύναμη, από τους καρπούς, τον φλοιό, τα φύλλα, τα άνθη, τους. Το άρωμα των ελαίων δρα θεραπευτικά στο μεταιχμιακό σύστημα του εγκεφάλου που σχετίζεται με τη μνήμη, το συναίσθημα και τον έλεγχο των ορμονών. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση καταστάσεων όπως κατάθλιψη, αϋπνία και  ανακούφιση από πόνους. Θα γίνει εκπαίδευση στην μάλαξη με αιθέρια έλαια ,στην ασφαλή χρήση και τις πιθανές αντενδείξεις.

Σεμινάριο Λεμφικού Μασάζ & κυτταρίτιδας

Πρόκειται για μια τεχνική μάλαξης που εστιάζεται στους λεμφικούς αγωγούς του σώματος . Το λεμφικό σύστημα είναι ουσιαστικό ως σύστημα αποβολής του σώματος από τα βακτηρίδια και τις τοξίνες. Κύριος στόχος της λεμφικής μάλαξης είναι  η διέγερση των λεμφαδένων με ειδικές τεχνικές, σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και η διευκόλυνση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού και η ανακούφιση του λεμφικού συστήματος.
Οφέλη : Τόνωση της κυκλοφορίας, Ενυδάτωση, Σύσφιξη ,Αποτοξίνωση και Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Το σεμινάριο αυτό είναι ένα πλήρες πρόγραμμα για το θεραπευτή που θέλει να την λεμφική μάλαξη σε συνδυασμό με χειροποίητα καλλυντικά.

Σεμινάριο Rejuvance - Φυσικό Lifting Προσώπου

Rejuvance (Ρεζουβάνς) σημαίνει ανανέωση, αναζωογόνηση η τέχνη που χαρίζει λαμπερότητα στο πρόσωπο και ηρεμία στο νου. Το πρόσωπο είναι ο καθρέπτης της ψυχής. Οι εκφράσεις δηλώνουν αλλαγές στην διάθεση και στο συναισθηματικό μας κόσμο. Αποβάλλοντας την ένταση των αρνητικών συναισθημάτων τα όποια αποτυπώνονται στο πρόσωπο με την μορφή ρυτίδων, έχουμε ένα πρόσωπο πιο νέο και πιο φωτεινό. Έτσι έχουμε θετική αλλαγή στην έκφραση και στα συναισθήματα.

Το Rejuvance είναι μία τεχνική μασάζ που ολοκληρώνεται σε 6 συνεδρίες και απελευθερώνει τον συνδετικό ιστό του προσώπου από μπλοκαρίσματα που δημιουργούν οι συσπάσεις μυών οι οποίες σχετίζονται με τις χαρακτηριστικές εκφράσεις του κάθε ανθρώπου. Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, Ανακουφίζει από πονοκεφάλους, Χαρίζει διαύγεια, Μειώνει το άγχος.  Οι μικρές ρυτίδες απαλύνονται, και δυσκαμψία του αυχένα και των ώμων, εξαφανίζονται μέσα σε λίγες συνεδρίες. Επιβράδυνση της διαδικασίας της γήρανσης. Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια μειώνονται αισθητά, το πρόσωπο ανασηκώνεται και ξαναβρίσκει το φυσικό του σχήμα. Για εμβάθυνση και συντήρηση των αποτελεσμάτων συστήνονται ασκήσεις, μασάζ προσώπου και συνταγές καλλυντικών με φυσικά αιθέρια έλαια και υλικά.

Σεμινάριο 1ου και 2ου  Βαθμού Ρέικι

Το Ρέικι είναι μια ιαπωνική θεραπευτική τέχνη που με απλό φυσικό άγγιγμα των χεριών σε διάφορα σημεία πάνω στο σώμα, μεταδίδει καθαρή ζωτική συμπαντική ενέργεια έτσι ώστε το σώμα να δονηθεί σιγά με το χρόνο που αναλογεί στον καθένα σε υψηλότερες δονητικές ενεργειακές βαθμίδες. Όταν το σώμα αρχίζει να δονείται σε υψηλότερα επίπεδα αναγνωρίζει την ισορροπία του και έτσι μπορούμε να έχουμε σωματική και ψυχική υγεία.

Είναι μια πανάρχαια ενεργειακή τέχνη που ξανά ανακαλύφθηκε για τους δυτικούς από τον Μικάο Ουσούι. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα άτομα από όλα τα άτομα. Αυτός που επιθυμεί να συντονιστεί και να γίνει κανάλι του ρέικι χρειάζεται να έχει καλή θέληση,  ενδιαφέρον και θετική στάση για τη ζωή.  Στο σεμινάριο για τον 1ο βαθμό, το άτομο λαμβάνει τη σύνδεση με την συμπαντική ενέργεια, 4 ενεργειακούς συντονισμούς ( ενδυνάμωση) που ανοίγει τα ενεργειακά κανάλια στο σώμα και αφυπνίζει την ικανότητα για αυτοθεραπεία μέσω του αγγίγματος των χεριών.

Στο σεμινάριο για τον 2ο βαθμό, το άτομο ευαισθητοποιείται ακόμα περισσότερο στην ενέργεια ,λαμβάνει 3 Σύμβολα, μαθαίνει εξ'αποστάσεως θεραπεία και εμβαθύνει παραπάνω. Μπορεί να κάνει συνεδρίες και σε άλλα άτομα πέρα από το οικογενειακό του περιβάλλον

  • Επανάληψη των συντονισμών του 1ου βαθμού μαζί με έναν ακόμα συντονισμό του 2ου βαθμού
  • Θεωρία και πρακτική εφαρμογή των διαλογισμών που εφάρμοζε και δίδασκε ο Usui στους μαθητές του
  • Σημειώσεις του σεμιναρίου και ανάλυση των συμβόλων.
  • Εισαγωγή στο σύστημα των πολλαπλών σωμάτων φωτός του ανθρώπου

Σεμινάριο  μόξα, βεντούζες και qua sha.

Η χρήση Βεντουζών, Μόξα (καύση βοτάνου ) και Gua Sha (θεραπευτική απόξεση), αποτελούν βασικά θεραπευτικά εργαλεία Παραδοσιακών και εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα. Οι ενδείξεις της εφαρμογής τους περιλαμβάνουν ένα μεγάλο πεδίο αντιμετώπισης πόνου (μυϊκός σπασμός ή ψύξη ), καταπολέμηση του κρυολογήματος και πολλά άλλα.

Σεμινάριο Αγιουρβεδικής (Ινδικής) μάλαξης

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό θεραπευτικό μασάζ που βοηθά ιδιαίτερα: Το κυκλοφορικό σύστημα την εξισορρόπηση σώματος και πνεύματος την επίτευξη χαλάρωσης και κατ'επέκταση αναζωογόνησης και ευεξίας. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όσους δεν έχουν προηγούμενη πείρα επάνω στο Μασάζ και θέλουν να το εξασκήσουν είτε σε spa ως ένα επαγγελματικό  εφόδιο λόγω της  ραγδαίας ανάπτυξης του τουρισμού , είτε σε φιλικά πρόσωπα Ερασιτεχνικά.

Σεμινάριο  LOMI LOMI Χαβανέζικης  μάλαξης.

Το Lomi lomi είναι μια πανάρχαια θεραπευτική μέθοδος που προέρχεται από τα νησιά της Χαβάης και μεταδόθηκε από γενιά σε γενιά με μυστικότητα από Σαμάνους θεραπευτές που ονομάζονταν Kahunas σε όσους είχαν χάρισμα και πειθαρχία στην θεραπευτική τέχνη του massage. Το Lomi Lomi εφαρμόζεται με τους πήχεις καθώς επίσης τις παλάμες και τα δάχτυλα. Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτού του μασάζ είναι ότι «δουλεύονται» ταυ

Σεμινάριο βασικών αρχών ρεφλεξολογίας

Η Ρεφλεξολογία τεκμηριώθηκε από τις αρχές του 20ου αι. Εφαρμόζεται κυρίως στα πέλματα, ασκώντας ειδικές τεχνικές πίεσης και μάλαξης, με στόχο την αποσυμφόρηση και ενεργοποίηση καναλιών και νευρικών απολήξεων που πηγάζουν από όλο το σώμα και τα εσωτερικά όργανα Επιτυγχάνει την ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού, βοηθά την απελευθέρωση τοξινών, μειώνει το στρες και εφοδιάζοντας όλα τα κύτταρα με οξυγόνο, ενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τις ενδορφίνες του σώματος που μας ανακουφίζουν από τους πόνους.
Η Ρεφλεξολογία χρησιμεύει για ατομική και οικογενειακή εφαρμογή, όπως επίσης :

  • Σε θεραπευτές και επαγγελματίες υγείας που ενδιαφέρονται για μια συμπληρωματική μέθοδο χαλάρωσης στις συνεδρίες τους.
  • Σε άτομα που ασχολούνται με μανικιούρ και πεντικιούρ και ενδιαφέρονται να προσφέρουν κάτι παραπάνω στους πελάτες τους.

Περιεχόμενο εκπαίδευσης:
Ιστορία της Ρεφλεξολογίας
Αρχές Ρεφλεξολογίας
Τρόπος δράσης της Ρεφλεξολογίας
Τεχνικές χαλάρωσης και η χρησιμότητά τους
Τεχνικές πίεσης, λαβές, βασικοί θεραπευτικοί χειρισμοί
Ρεφλεξολογία παλάμης
Ζωνορεφλεξολογία
Ωτορεφλεξολογία
Συστοιχίες Αντιστοιχίες Ρεφλεξολογίας
Μικρορεφλεξολογία
Ειδικά προγράμματα
Αντενδείξεις

Σεμινάριο Τhai massage

Το Ταϊλανδέζικο μασάζ είναι ένα θεραπευτικό μασάζ, που αποτελεί συνδυασμό τεχνικών παραδοσιακής Ταϊλανδικής φυσικοθεραπείας  και γιόγκα.  Η Ταϊλανδική  Μάλαξη μπορεί να εφαρμοστεί αµέσως σε οικεία πρόσωπα. Ασκείται στο δάπεδο ή και σε κρεβάτι μάλαξης και ο δέκτης φορά ελαφρύ ρουχισμό. Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί τους αντίχειρες, τις παλάμες, τους αγκώνες, τα γόνατα και τα πέλματά του.

Το υλικό εκπαίδευσης περιλαμβάνει:

Φιλοσοφία  του Ταϊλανδέζικου μασάζ.

Ενδείξεις αντενδείξεις.

Τεχνικές για τα κάτω και άνω άκρα.

Τεχνικές για κοιλιακή χώρα και θώρακα.

Πλάγια θέση.

Πρηνηδόν θέση.

Καθιστή θέση.

Κρανίο πρόσωπο.

Ασκήσεις για διάφορα προβλήματα.

Thai foot

Thai herbal massage

Σεμινάριο Νευρομυϊκής μάλαξης

Μέσα από την εφαρμοσμένη γνώση των σημείων πυροδότησης, η νευρομυϊκή θεραπεία αντιμετωπίζει κακή στάση του σώματος, εμβιομηχανική δυσλειτουργία, το σύνδρομο συμπίεσης νεύρων και την ισχαιμία. Η Αμερικανική Ακαδημία Πόνου αναγνωρίζει αυτή τη μορφή θεραπείας μασάζ ως μια αποτελεσματική θεραπεία για τον πόνο στην πλάτη που προκαλείται από τραυματισμό του μαλακού ιστού. Νευρομυϊκή θεραπεία (NMT) είναι ακριβή, λεπτομερή εξέταση και θεραπεία των μαλακών ιστών του σώματος με τη χρήση πρωτοκόλλων που διδάσκονται  βήμα-προς-βήμα. Οι περισσότεροι παράγοντες που προκαλούν πόνο και δυσλειτουργία μπορεί εύκολα να ομαδοποιηθούν σε τρεις γενικές κατηγορίες των μηχανικούς, βιοχημικούς και ψυχολογικούς παράγοντες, με τη διασύνδεση μεταξύ αυτών να είναι έντονα συνδεδεμένη. Οι περισσότεροι επαγγελματίες εφαρμόζουν στρατηγικές, από μόνο μία από τις κατηγορίες αυτές, που συχνά οδηγεί σε βελτίωση . Ωστόσο, ένα συνδυαστικό αποτέλεσμα - συχνά με σημαντική ανακούφιση - επιτυγχάνεται όταν όλοι οι τρεις κατηγορίες αντιμετωπιστούν. Αυτό κάνουμε στο ΝΜΤ.

Ηοt stones

Το Hot stone massage είναι συχνα μια μορφη θερμοθεραπειας. Μερικές φορές γίνεται συνδυασμός θερμών και ψυχρών λίθων. Πολύ συχνά πρόκειται για λίθους από βασάλτη, ένα σκούρο ηφαιστειακό πέτρωμα με πολύ καλές ιδιότητες διατήρησης της θερμότητας. Η χρήση τους συνδυάζεται επίσης με λάδι μασάζ ή και με αιθέρια έλαια. Το Hot Stone massage είναι μία ιδιαίτερα βαθιά και χαλαρωτική τεχνική μασάζ, που βοηθά ιδιαίτερα στην χαλάρωση της μυϊκής έντασης.

Spa management- Spa marketing

Ένα σεμινάριο με πολύτιμες γνώσεις για όσους εργάζονται ή θέλουν  να εργαστούν σε σπα  και χώρους ευεξίας γενικά. Επίσης είναι σημαντικό για ελευθέρους επαγγελματίες ή εναλλακτικούς θεραπευτές  που θέλουν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον χώρο τη ευεξίας

  • Περιγραφή εργασίας
  • Management
  • Marketing
  • Πωλήσεις
  • Προϊόντα
  • Επικοινωνία
  • Οικονομική διαχείριση
  • Signature υπηρεσίες

Σεμινάριο σπονδυλοθεραπείας και κινησιοθεραπείας

Το σεμινάριο θα γίνει  σε 2 σαββατοκύριακα.

Η Σπονδυλοθεραπεία  έχει σαν επίκεντρο την σπονδυλική στήλη από το κρανίο μέχρι το ιερό και επεκτείνεται σε ολόκληρο το σώμα. Στόχος είναι να επαναφέρει την κίνηση στο σώμα και εστιάζεται στην χαλάρωση ή την τόνωση όλων των μαλακών ιστών που εμπλέκονται στην κινητικότητα των σπονδυλικών και άλλων αρθρώσεων. Δημιουργήθηκε από μια ομάδα οστεοπαθητικών την δεκαετία του 80. Οι τεχνικές που χρησιμοποιεί είναι απλές και εξαιρετικά αποτελεσματικές. Μέσα από ειδικές τεχνικές αποσυμφόρησης των εντάσεων της σπονδυλικής στήλης επιτυγχάνεται η χαλάρωση και η θεραπεία των μυϊκών πόνων. Η κινησιοθεραπεία είναι μια ολοκληρωμένη  θεραπευτική παρέμβαση. υλοποιείται πάνω στις αρχές της κινησιολογίας δηλαδή της μελέτης της ανθρώπινης κίνησης από την σκοπιά της φυσικής επιστήμης. Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρία περί τραυματισμών (δισκοπάθεια , κήλη δίσκου, αποκατάσταση ακρών / σπονδυλικής στήλης/θλάσεις/τενοντοπάθειες).:

  • θεωρίακινησιολογίας
  • συμπτωματολογία και μηχανισμός κάκωσης των παθήσεων
  • πρακτική άσκηση-κινησιοθεραπεία (διατάσεις, έλξεις, ενεργητική και παθητική κινητοποίηση, ασκήσεις ενδυνάμωσης).
  • θεραπευτική μάλαξη  και εργονομικές συμβουλές για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου.

Σεμινάριο ολιστικής μάλαξης με 3 ειδικότητες

Οι συμμετέχοντες θα πάρουν 3 πιστοποιητικά:

1.Σεμινάριο  αθλητικής μάλαξης (sports massage)
Το sports massage αποτελεί ποιοτική, αξιόπιστη και τεκμηριωμένη θεραπεία massage που διαθέτει κάθε spa σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα βαθύ, θεραπευτικό μασάζ, ιδανικό για πρόληψη – θεραπεία κατά την αθλητική δραστηριότητα ή σε ανθρώπους με έντονα καθιστική ζωή.
Το σεμινάριο περιλαμβάνει :

  • Τα είδη του Sports Massage:( προαγωνιστικό/ προληπτικό – μεταγωνιστικό/ θεραπευτικό )
  • Βασικές λαβές του Sports Massage από 3 θέσεις (Ύπτια-Πλάγια-Πρηνή)
  • Ενδείξεις και αντενδείξεις της Θεραπείας

2.Σεμινάριο  deep tissue massage
Το Deep Tissue Massage στοχεύει στην απομάκρυνση της έντασης από το σώμα, η οποία προκαλείται από κακή στάση ύπνου ή στην εργασία, επαναλαμβανόμενες κινήσεις, αθλητική δραστηριότητα, παλιός τραυματισμός. Το Deep Tissue Massage χρησιμοποιεί έντονες πιέσεις σε όλες τις εν τω βάθει μυϊκές ομάδες, με τα δάχτυλα, τις γροθιές, τα αντιβράχια ή και τους αγκώνες.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει :

  • Οι ενδείξεις και οι αντενδείξεις για ένα Deep Tissue Massage
  • Οι λαβές του Deep Tissue Massage
  • Θεωρία  μυοσκελετικού συστήματος  και δυναμικές τεχνικές και χειρισμοί που ενεργοποιούν ειδικούς νευρικούς υποδοχείς , προσφέροντας στον δέκτη άμεση  διάλυση των εντάσεων του σώματος.

3. Σεμινάριο  Trigger Point Therapy.

Τα επώδυνα αυτά σημεία των μυών είναι γνωστά ως trigger points (μυϊκά σημεία πυροδότησης πόνου) έχουν ως χαρακτηριστικό των σημείων αυτών την “πυροδότηση” ή “αντανάκλαση πόνου”, σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος για το καθένα, εφόσον αυτά πιεστούν και γίνεται σταδιακά αντιληπτό ότι ο πόνος μπορεί να οφείλεται και σε μικροτραυματισμούς στις ίνες των σκελετικών μυών, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να συσπώνται, να «σκληραίνουν», να «κονταίνουν» και να χάνουν την ελαστικότητά τους, προκαλώντας πόνο στον ασθενή. Μπορεί να ανακουφίσει τον ασθενή σε περιπτώσεις που άλλα είδη θεραπείας δεν ήταν αποτελεσματικά ή σε περιπτώσεις που η αιτιολόγηση ενός πόνου δεν είναι σαφής, όπως πιθανόν να συμβεί σε διάφορα προβλήματα, π.χ. πονοκεφάλους, οσφυαλγία, ισχιαλγία, περιαρθρίτιδα ώμου, τενοντοπάθεια, περιορισμένη κινητικότητα, πόνους στον αυχένα, στον «παγωμένο» ώμο (δυσκαμψία ώμου και ωμοπλάτης) κλπ. Περιλαμβάνει. Η θεραπεία των trigger points τώρα είναι σχετικά εύκολη και πολύ συχνά οι ασθενείς αναφέρουν πολύ θεαματική βελτίωση ακόμα και μετά από λίγες συνεδρίες.

Θεωρία και χάρτη των trigger points, ψηλάφηση του σημείου, έλεγχο των αντανακλα­στικών και της αισθητικότητας των άκρων, εξέταση του εύρους της κίνησης των μυών που πονούν, καθώς και τον όποιο περιορισμό της μυϊκής δύναμης που ίσως υπάρχει, πίεση στα σημεία πυροδότησης πόνου.

TAI - BAMBOO MASSAGE

Ιστορικά το μασάζ με τα χέρια ήταν η πρώτη και βασική πηγή ανακούφισης του συνάνθρωπου. Βασιζόμενοι στην επαφή οι αρχαίοι βοηθούσαν ο ένας τον άλλο, αρχικά για χαλάρωση.  Μετά την χαλάρωση για να περάσουν σε θεραπεία αυξήθηκαν  οι απαιτήσεις σε πίεση. Έπρεπε λοιπόν, να βρουν τρόπους για να μπορούν να είναι αποτελεσματικότεροι. Με  τα Bamboo πού είναι απλά κομμάτια  ξύλο αύξησαν τις δυνατότητες επέμβασης στα προβλήματα μυϊκών σπασμών του δέκτη. Στα χέρια του θεραπευτή το Bamboo  μπορεί να γίνει  θεραπευτικό μέσο. Το βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι  με τα Bamboo μπορείς να κάνεις όλες τις κινήσεις που θα έκανες με τα χέρια ή τους αγκώνες σου αλλά με περισσότερη  πίεση αν και όπου χρειαστεί  και λιγότερη καταπόνηση.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ένα πλήρες πρόγραμμα μασάζ το οποίο θα περιλαμβάνει στοιχεία Ταϊλανδέζικου μασάζ με λάδι & Bamboo μασάζ μαζί.

Στο τέλος του μαθήματος θα είστε σε θέση να:

  • κάνετε πλήρες χαλαρωτικό μασάζ με λάδι (σε τραπέζι μασάζ)
  • κάνετε πλήρες θεραπευτικό μασάζ με λάδι (σε τραπέζι μασάζ)
  • πάνω από τα ρούχα (Chair massage)
  • Θα μπορείτε να κάνετε σωστή-  ασφαλή χρήση όλων των ειδών Bamboo sticks (διαφορετικά μεγέθη και διάμετροι για κάθε σημείο)
  • Να κάνετε τύπο μασάζ αντίστοιχο του  Hot Stone ακόμα και κατ’ οίκον
  • Θα μπορείτε να κάνετε περισσότερα θεραπευτικά μασάζ ανά ημέρα με λιγότερη καταπόνηση, καθώς θα πρωτεύετε τους καρπούς τα δάκτυλα σας.
Olonion! Τηλέφωνο: 210 2318740, 6934007609
Διεύθυνση: Ευβοίας 4 - Αγ. Ανάργυροι, Αγ. Παρασκευής 2 - Νέα Μάκρη
Website: http://www.olonion.gr/
Olonion!

Το σώμα, το πνεύμα και η ψυχή δεν είναι μεμονωμένα στοιχεία. Είναι αλληλένδετες οντότητες που συνεργάζονται για τη συνολική υγεία και την καλή ζωή του ανθρώπου.

Για αυτό δημιουργήσαμε το OLONION WELLNESS CLUB: Για να φέρουμε την ολιστική ευεξία κοντά στο σύγχρονο άνθρωπο, να την κάνουμε κομμάτι της ζωής του. Για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο, βρίσκοντας την ισορροπία μέσα στον εαυτό μας.

Με σεβασμό, ειλικρίνεια, ηθική, και πάνω από όλα γνώση, εφαρμόζουμε με επιτυχία τις πιο αναγνωρισμένες εναλλακτικές μεθόδους ευεξίας, για να έχετε όχι μόνο άριστη υγεία αλλά και πνευματική-ψυχική ισορροπία, ώστε να πετυχαίνετε τους στόχους μέσα από την καλή σχέση με τον εαυτό σας και τους άλλους. Οι υπηρεσίες μας μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ή συμπληρωματικά, ανάλογα με τις ανάγκες σας, και εξασφαλίζουν σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτό που όλοι κατά βάθος αναζητούν: την ολιστική ευεξία.

 

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές