Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Τεστ Δυσανεξίας Αγ. Ανάργυροι

49€ από 280€ (Έκπτωση 83%) για ένα Πενταπλό Τεστ Δυσανεξίας Τροφών, από το κέντρο ευεξίας «Olonion» στους Αγίους Αναργύρους πολύ κοντά στον προαστιακό σταθμό στη στάση ''Πύργος Βασιλίσσης''!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα Πενταπλό Τεστ Δυσανεξίας Τροφών
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr.

Για να δείτε την προσφορά για Full Body Μασάζ 50 λεπτών από 14€(-65%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για Ομοιοπαθητική στα 19€(-76%) πατήστε εδώ


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/03/2016.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • Το κέντρο ευεξίας λειτουργεί Δευτέρα έως Κυριακή 9:00-21:00. 
  • Το κέντρο ευεξίας απέχει 100μ από τον προαστιακό σταθμό ''Πύργος Βασιλίσσης'' και 100μ από την στάση λεωφορείων επί της λεωφόρου Δημοκρατίας ''Μουσικό Σχολείο Ιλίου'' Λεωφορεία Β10, Α10 & 735.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού 3 ημέρες πριν στα τηλέφωνα 210 2318740 και 6934007609.
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Πενταπλό Τεστ Δυσανεξίας τροφών

Διάρκεια τεστ: 60’

  • Έλεγχος τροφών
  • Οξύτητας
  • Αλκαλικότητας
  • Ενζύμων
  • Λεμφικού συστήματος

Ο Βιοσυντονισμός είναι μια από της νέες θεραπευτικές μεθόδους, οι οποίες στηρίζονται σε επιστημονική γνώση και εξελίχτηκαν από νεότερες επιστημονικές ανακαλύψεις.

Η βασική ιδέα της εφαρμογής του βιοσυντονισμού βασίζεται στην γνώση ότι το ανθρώπινο σώμα εκπέμπει σε συγκεκριμένες συχνότητες του ηλεκτρομαγνητικού του πεδίου. Οι οποιεσδήποτε δυσλειτουργίες ή παθολογίες στο ανθρώπινο οργανισμό αλλάζουν τις τιμές των συχνοτήτων αυτών

Διαδικασία

To άτομο που κάνει το τεστ μπορεί να είναι είτε καθισμένος είτε ξαπλωμένος ενώ τοποθετείται πάνω σε σημείο του σώματός του ένα ειδικά σχεδιασμένο ηλεκτρόδιο. Το ηλεκτρόδιο συνδέεται μέσω καλωδίου με την θεραπευτική συσκευή μεταφέροντας σε αυτή τις συχνότητες που καταγράφει.

Ένα ηλεκτρομαγνητικό σύστημα φιλτραρίσματος διαχωρίζει τις υγιείς από τις παθολογικές δονήσεις που συνιστούν το ηλεκτρομαγνητικό σήμα του οργανισμού. Οι υγιείς δονήσεις μπορούν να ενισχυθούν ενώ οι παθολογικές αντιστρέφονται με σκοπό την εξουδετέρωσή τους.

Είναι ανώδυνη και εντελώς ακίνδυνη (χρησιμοποιείται εδώ και 25 χρόνια χωρίς παρενέργειες).

Διατροφική δυσανεξία

Το τεστ βιοσυντονισμού διατροφικής δυσανεξίας σχεδιάστηκε για να ανιχνεύει ποιες τροφές δεν συμβαδίζουν με τις ανάγκες του οργανισμού. Αυτό συνήθως σημαίνει ότι αυτές οι τροφές προκαλούν επιβράδυνση του μεταβολισμού και μακροπρόθεσμα οδηγούν σε συσσώρευση λίπους και περιττά κιλά αλλά ταυτόχρονα δημιουργούν και τοξικά μεταβολικά προϊόντα που μπορεί να οδηγήσουν σε συμπτώματα όπως οιδήματα, καούρες και πόνους σε διάφορα σημεία.

Ο αποκλεισμός αυτών των τροφών από το διαιτολόγιό οδηγεί σε απώλεια βάρους, ευεξία χωρίς τη χρήση συγκεκριμένου διαιτολογίου και συνακόλουθη αντιμετώπιση πολλών παθήσεων. Το τεστ διατροφικής δυσανεξίας (τεστ 150 τροφών) μπορεί να αποκαλύψει τις τροφές που επηρεάζουν τον μεταβολισμό μας και γενικά δεν ταιριάζουν στον οργανισμό μας, άρα θα πρέπει να τις αποφεύγουμε.

Με το τεστ τροφικής δυσανεξίας, προφυλάσσεστε από τις τοξίνες των τροφών που καταναλώνετε, ελαττώνετε την συσσώρευση λίπους ενώ με τον αποκλεισμό των ασύμβατων τροφών από το διαιτολόγιο σας οδηγείστε σε απώλεια βάρους και σε γενικότερη ευεξία.

Αυτό έχει ως άμεσα αποτελέσματα: απώλεια βάρους, ελάττωση της κυτταρίτιδας, αναζωογόνηση του δέρματος (στιλπνότητα, φωτεινότητα), μείωση της αποθήκευσης τοπικού λίπους και εξάλειψη τοξίνωσης των ιστών.

Το τεστ Δυσανεξίας γίνεται ανώδυνα, χωρίς λήψη αίματος και μπορεί να γίνει σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, σε άνδρες και γυναίκες, χωρίς παρενέργειες. Αν ανήκετε σε όσους έχουν περιττά κιλά που δυσκολεύονται να χάσουν ή προβλήματα υγείας που δεν έχουν απάντηση, αυτή βρίσκεται στο τεστ Δυσανεξίας.

Olonion! Τηλέφωνο: 210 2318740, 6934007609
Διεύθυνση: Ευβοίας 4 - Αγ. Ανάργυροι, Αγ. Παρασκευής 2 - Νέα Μάκρη
Website: http://www.olonion.gr/
Olonion!

Το σώμα, το πνεύμα και η ψυχή δεν είναι μεμονωμένα στοιχεία. Είναι αλληλένδετες οντότητες που συνεργάζονται για τη συνολική υγεία και την καλή ζωή του ανθρώπου.

Για αυτό δημιουργήσαμε το OLONION WELLNESS CLUB: Για να φέρουμε την ολιστική ευεξία κοντά στο σύγχρονο άνθρωπο, να την κάνουμε κομμάτι της ζωής του. Για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο, βρίσκοντας την ισορροπία μέσα στον εαυτό μας.

Με σεβασμό, ειλικρίνεια, ηθική, και πάνω από όλα γνώση, εφαρμόζουμε με επιτυχία τις πιο αναγνωρισμένες εναλλακτικές μεθόδους ευεξίας, για να έχετε όχι μόνο άριστη υγεία αλλά και πνευματική-ψυχική ισορροπία, ώστε να πετυχαίνετε τους στόχους μέσα από την καλή σχέση με τον εαυτό σας και τους άλλους. Οι υπηρεσίες μας μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ή συμπληρωματικά, ανάλογα με τις ανάγκες σας, και εξασφαλίζουν σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτό που όλοι κατά βάθος αναζητούν: την ολιστική ευεξία.

 

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές