Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Full Body Μασάζ Αργυρούπολη

9€ για ένα Θεραπευτικό Μασάζ 2 σημείων σε συνδυασμό από αιθέρια έλαια διάρκειας 25 λεπτών ή 24€ για ένα 4 Hands Μασάζ Relaxing διάρκειας 45 λεπτών ή 29€ για ένα Μασάζ 4 Hands Deep Tissue διάρκειας 45 λεπτών ή 45€ για ένα Angel's Touch Μασάζ VIP που περιλαμβάνει: ένα Full Body Μασάζ διάρκειας 45 λεπτών, Ρεφλεξολογία διάρκειας 15 λεπτών, Full body Scrub και Ενυδάτωση Σώματος διάρκειας 40 λεπτών και μία Θεραπεία Προσώπου με μέλι και βιταμίνες ή υαλουρονικό οξύ και αβοκάντο (Έκπτωση 79%), από το ολοκαίνουριο «Angel's Touch Massage» στην Αργυρούπολη!!!

Επιλέξτε μια από τις 4 διαθέσιμες επιλογές:
Θεραπευτικό Μασάζ 2 σημείων 25'
20€ 9€
Μασάζ 4 Hands Relaxing 45'
51€ 24€
Μασάζ 4 Hands Deep Tissue 45'
67€ 29€
Angel's Touch Μασάζ VIP
140€ 45€

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα Θεραπευτικό Μασάζ 2 σημείων σε συνδυασμό από αιθέρια έλαια για άμεση ανακούφιση από μυΪκούς πόνους, κακή στάση σώματος και υπερκόπωση διάρκειας 25 λεπτών στα 9€ από 20€

ή

  • Ένα Μασάζ 4 Hands Relaxing διάρκειας 45 λεπτών στα 24€ από 51€

ή

  • Ένα Μασάζ 4 Hands Deep Tissue διάρκειας 45 λεπτώνστα 29€ από 67€

ή

  • Ένα Angel's Touch Μασάζ VIP που περιλαμβάνει:
    • Ένα Full Body Μασάζ διάρκειας 45 λεπτών
    • Ρεφλεξολογίας διάρκειας 15 λεπτών
    • Full body Scrub και Ενυδάτωσης Σώματος διάρκειας 40 λεπτών και
    • Μία Θεραπεία Προσώπου με μέλι και βιταμίνες ή υαλουρονικό οξύ και αβοκάντο στα 45€ από 140€
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

Για να δείτε την προσφορά για Full Body Μασάζ 2 ατόμων στα 29€(-59%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για Full Body Μασάζ 45 λεπτών από 10€(-66%) πατήστε εδώ


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/08/2017.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.
  • Το Angel's Touch Massage λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-22:00 και Σάββατο 10:00-18:00
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2130375758 και για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα πριν.
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

 

Θεραπευτικό μασάζ 2 σημείων:

(αυχένας-πλάτη, πλάτη-μέση, πόδια-πέλματα, πλάτη-χέρια)

Αυξάνει τη ροή οξυγόνου στο αίμα παρέχοντας έτσι θεραπεία σε μυϊκούς πόνους. Ιδανικό για την ανακούφιση έντονης κόπωσης και ειδικά για αυχενικά προβλήματα και οσφυϊκούς πόνους.

Μασάζ Κυτταρίτιδας:

Έντονο μασάζ με παράλληλη εφαρμογή προϊόντων που διασπά τον «φλοιό πορτοκαλιού» της κυτταρίτιδας και προκαλεί αιμάτωση στην περιοχή.

Relax Massage Full Body:

Σχεδιασμένο για την αποβολή της έντασης, την ανακούφιση από το στρες επιτυγχάνοντας χαλάρωση και ψυχική ηρεμία.

Deep tissue massage (Θεραπευτικό full body μασάζ):

Εκπληκτικό μασάζ που αναζωογονεί το Σώμα με τη βοήθεια δυνατών πιέσεων και αποτελεί το καλύτερο μασάζ στο μενού των καλύτερων spa του κόσμου. Οι χειρισμοί εφαρμόζονται σε όλες τις εν τω βάθει μυϊκές ομάδες με έντονες πιέσεις στα δάκτυλα, τις γροθιές ή και τους αγκώνες. Το άψογο αποτέλεσμα είναι η αναζωογονητική τόνωση, χαλάρωση, ανακούφιση πόνων, μείωση του στρες, καταπολέμηση φλεγμονών μέχρι και βελτίωση της στάσης του σώματος και της ποιότητας του ύπνου μας.

4 χέρια μασάζ χαλαρωτικό:

Το απόλυτο μασάζ 4 χεριών στο σώμα ώστε να επιτευχθεί η απόλυτη χαλάρωση. Συνδυασμός κλασικής μάλαξης με επιλεγμένες κινήσεις shiatsu, δίνοντάς σας μια μοναδική εμπειρία με ευεργετικά αποτελέσματα.

Deep tissue massage (Θεραπευτικό full body μασάζ):

Εκπληκτικό μασάζ που αναζωογονεί το Σώμα με τη βοήθεια δυνατών πιέσεων και αποτελεί το καλύτερο μασάζ στο μενού των καλύτερων spa του κόσμου. Οι χειρισμοί εφαρμόζονται σε όλες τις εν τω βάθει μυϊκές ομάδες με έντονες πιέσεις στα δάκτυλα, τις γροθιές ή και τους αγκώνες. Το άψογο αποτέλεσμα είναι η αναζωογονητική τόνωση, χαλάρωση, ανακούφιση πόνων, μείωση του στρες, καταπολέμηση φλεγμονών μέχρι και βελτίωση της στάσης του σώματος και της ποιότητας του ύπνου μας.

Angel’s Touch Massage:

 (deep tissue massage, περιποίηση προσώπου, ρεφλεξολογία, bodyscrub)

Ένας μαγικός συνδυασμός από τεχνικές μασάζ που προσφέρουν την ενίσχυση της λειτουργικότητας των μυϊκών ιστών, την απολέπιση και ενυδάτωση της επιδερμίδας, την υποβοήθηση της διαδικασίας επούλωσης αλλά κυρίως την προώθηση της χαλάρωσης και την ευεξία σας και επομένως την ψυχαγωγία.

Angel's Touch Massage Τηλέφωνο: 2130375758
Διεύθυνση: Κύπρου 36, Αργυρούπολη
Angel's Touch Massage

Το μασάζ είναι ίσως η πιο αρχαία μορφή θεραπείας. Εδώ και χιλιάδες χρόνια χρησιμοποιείται για την ίαση και ανακούφιση των ασθενών. Για τους αρχαίους Έλληνες και Ρωμαίους γιατρούς το μασάζ ήταν ο βασικότερος τρόπος θεραπείας και καταπράυνσης του πόνου. Ο Ιπποκράτης και ο Πλίνιος δίδασκαν τις ιδιότητες αυτές και ο Ιούλιος Καίσαρας έκανε μασάζ και βελονισμό για να καταπραΰνει τη νευραλγία και τους πονοκεφάλους του.

Σήμερα η θεραπευτική αξία του μασάζ έχει αναγνωριστεί ξανά και ανθίζει σε όλο τον δυτικό κόσμο. Οι επιστημονικές βάσεις για τη δράση του μασάζ είναι πολλαπλές. Λειτουργεί σε συνεργασία με το κυκλοφορικό, το μυοσκελετικό και το νευρικό σύστημα ενώ προσβλέπει στη βελτίωση της αναπνοής, την οξυγόνωση των κυττάρων και την απομάκρυνση των τοξινών από τους ιστούς. Βελτιώνει τη λεμφική κυκλοφορία και βοηθά στη διάσπαση του υποδόριου λίπους.

Ένα τέτοιο χώρο λοιπόν χαλάρωσης και ευεξίας δημιουργήσαμε για όλους εσάς που θέλετε να χαρίσετε στον εαυτό σας, στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και αρμονίας.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές