Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Μασάζ 45 Λεπτών|Αθήνα

20€ από 80€ (Έκπτωση 75%) για ένα Ice Full Body Μασάζ διάρκειας 45 λεπτών και ΔΩΡΟ Υδρομασάζ διάρκειας 10 λεπτών, από το κέντρο Ευεξίας «Atlanti's» στο Μετς στο κέντρο της Αθήνας!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα Ice Full Body Μασάζ διάρκειας 45 λεπτών και
  • ΔΩΡΟ Υδρομασάζ διάρκειας 10 λεπτών
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr.

Για να δείτε την προσφορά για Περιποίηση Προσώπου στα 9€(-55%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για Rose Bath+Σάουνα+Μασάζ στα 22€(-73%) πατήστε εδώ


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/07/2016.
  • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες.
  • Το ATLANTI'S λειτουργεί καθημερινά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 6973927227 και για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν.
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
Atlanti's Τηλέφωνο: 6973927227
Διεύθυνση: Ευφορίωνος 17, Μετς
Atlanti's

Σε μια κεντρική , παράλληλα όμως και διακριτική τοποθεσία ανοίξαμε τον απόλυτο χώρο ευεξίας και ομορφιάς. Δουλεύουμε σκληρά για να βεβαιωθούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με την περιποίηση του προσώπου και του σώματος που λαμβάνετε. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες για την φροντίδα σας σε προσιτές τιμές. Η χαλάρωση ,  ο καθαρισμός ,  η περιποίηση και η αποτοξίνωση της επιδερμίδα σας είναι το πάθος μας και ελπίζουμε να μοιραστούμε αυτό το πάθος με εσάς. Το κύριο υλικό το οποίο δουλεύουμε είναι ο ΑΡΓΙΛΟΣ ο οποίος ανήκει στην κατηγορία των φυσικών πετρωμάτων και το χαρακτηριστικό του είναι ότι έχει την δύναμη να απομακρύνει τις τοξίνες , να διεγείρει την κυκλοφορία , να καθαρίζει αναζωογονεί και να τονώνει την επιδερμίδα. Θα σας προσφέρουμε συμβουλές και προτάσεις για το τι ακριβώς χρειάζεται η επιδερμίδα σας συμφώνα πάντα με τον τύπο της , έτσι ώστε και να το κάνουμε να ταιριάζει στην εικόνα του εαυτού σας. Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς, θα θέλαμε να σας ακούσουμε.

Επιπλέον, μπορούμε να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος. Επιλέγουμε την χρησιμοποίηση συγκεκριμένων εταιρειών, που έχουν την δυνατότητα να μας κάνουν να ξεπεράσουμε τα δικά μας πρότυπα της επιτυχίας. Για κάθε προϊόν που χρησιμοποιούμε μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι προσδίδει αξία στη φροντίδα σας κάθε φορά που επισκέπτεστε το χώρο μας.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές