Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του BodyDeals.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά
alphabank

Full Body Μασάζ 50 Λεπτών Πειραιάς

7€ από 50€ (Έκπτωση 86%) για ένα Full Body Μασάζ διάρκειας 50 λεπτών επιλογής από: Balinese Massage, Paradise Massage, Sun Rise Aromatotherapy, Hot Stone Massage, Relaxing Massage, Thai Massage, Tuina Massage, Αγιουβέρδα Massage και Βιοενεργειακό Massage, από το κέντρο ιατρικής κοσμετολογίας «Medical Εsthetic» στον Πειραιά!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  •  Ένα Full Body Μασάζ διάρκειας 50 λεπτών επιλογής από:
    • Balinese Massage
    • Paradise Massage
    • Sun Rise Aromatotherapy
    • Hot Stone Massage
    • Relaxing Massage
    • Thai Massage
    • Tuina Massage
    • Αγιουβέρδα Massage και
    • Βιοενεργειακό Massage
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Bodydeals.gr.

Για να δείτε την προσφορά για Καθαρισμό Προσώπου+RF στα 9€(-95%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για 40 Συνεδρίες Αδυνατίσματος στα 25€(-97%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για 60 Συνεδρίες Αδυνατίσματος στα 50€(-97%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για 48 Συνεδρίες Αδυνατίσματος από 29€(-97%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για Κρυολιπόλυση+Cavitation στα 90€(-80%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για Θεραπεία Προσώπου στα 9€(-88%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για Αποτρίχωση+Cavitation+Καθαρισμό Προσώπου+Μασάζ στα 10€(-99%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για Αποτρίχωση Laser IPL στα 10€(-97%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη στα 29€(-93%) πατήστε εδώ

 


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η Προσφορά ισχύει έως 31/01/2016.
  • Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες και αποκλειστικά για το κατάστημα του Πειραιά.
  • Το κέντρο ιατρικής κοσμετολογία λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 10:30 - 20:00.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού 2-3 ημέρες πριν στα τηλέφωνα 210-4220151 και για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα πριν
  • Η προσφορά δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμμένα μέλη.
  • Μπορείτε να αγοράσετε έως 1 κουπόνι για προσωπική σας χρήση καθώς και απεριόριστα για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Bodydeals.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

Balinese Massage:

Παραδοσιακό, αναζωογονητικό μασάζ από το Bali με έμφαση στην τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και της απομάκρυνση των τοξίνων.

Paradise massage:

Απολαυστικό – θεραπευτικό μασάζ σε όλο το σώμα, κεφάλι, πρόσωπο και αυχένα. Παραδοθείτε σε μια παραδεισένια αίσθηση απελευθέρωσης και χαλάρωσης.

Sun Rise Aromatotherapy:

Αρωματοθεραπεία με αιθέρια έλαια για βαθιά χαλάρωση και εξισορρόπηση των ενεργειακών σημείων σε μια πλούσια αναζωογόνηση.

Hot Stone Massage:

Το Hot Stone Massage είναι μια ειδική μέθοδος μασάζ που χρησιμοποιεί ως μέσο μάλαξης λείους, θερμασμένους μέσα σε νερό λίθους. Μερικές φορές χρησιμοποιούνται λίθοι όχι θερμασμένοι (π.χ. σε καταστάσεις φλεγμονών) και μερικές φορές γίνεται συνδυασμός θερμών και δροσερών λίθων. Πολύ συχνά πρόκειται για λίθους από βασάλτη, ένα σκούρο ηφαιστειακό πέτρωμα με πολύ καλές ιδιότητες διατήρησης της θερμότητας. Η χρήση τους συνδυάζεται επίσης με λάδι μασάζ ή και με αιθέρια έλαια. Το Hot Stone Massage είναι μία ιδιαίτερα βαθιά και χαλαρωτική τεχνική μασάζ, που βοηθά ιδιαίτερα στην χαλάρωση της μυικής έντασης.

Τα οφέλη του Hot Stone Massage είναι:

•    Χαλάρωση των μυικών εντάσεων, πόνων από διαστρέμματα και θλάσεις.

•    Βελτίωση της κυκλοφορίας.

•    Ανακούφιση σε ρευματικούς και αρθριτικούς πόνους, ινομυαλγίες, προεμηννορησιακό σύνδρομο (πόνους περιόδου), οσφυαλγίες.

•    Μείωση του στρες και της έντασης, της αϋπνίας και συναισθηματική χαλάρωση.

Relaxing massage:

Με ρυθμικές, απαλές κινήσεις που αφήνουν μια αίσθηση ηρεμίας και αναζωογόνησης σε όλο το σώμα.

Thai massage:

Το Παραδοσιακό η Αρχαίο Τάι μασάζ είναι τμήμα μίας πανάρχαιας ιατρικής παράδοσης που συνδυάζει εξειδικευμένες εφαρμογές μάλαξης, διαλογισμό,  βοτανοθεραπεία (φαρμακευτική) και ρυθμιστική διατροφή.

Tuina Massage:

Κινέζικη μάλαξη με δαχτυλοπιέσεις tsubo σε σπονδυλική στήλη και αυχένα για ξεμπλοκάρισμα της πλάτης και των περιφερειακών σημείων.

Αγιουβέρδα Massage:

Η Αγιουρβέδα είναι η ιατρική οπτική της βεδικής γνώσης, (θεωρώντας την σαν μια Upaveda ή δευτερεύον βεδικό σύστημα). Σήμερα είναι πιθανώς το πιο γνωστό από τις βεδικές γνώσεις. Στο βεδικό και γιογκικό σύστημα, η υγεία εξετάζεται σαν η βάση για δημιουργική και πνευματική ανάπτυξη κι όχι σαν ένα αυτοτελές κομμάτι. Ο στόχος της ζωής δεν είναι μόνο να ζούμε αλλά να βρούμε το νόημα της ζωής. Γι αυτό πρέπει να χρησιμοποιούμε τον χρόνο και την ενέργεια που μας προσφέρει η υγεία του σώματός μας για να αναπτύξουμε την ανώτερη φύση μας. Συνεπώς η Αγιουρβέδα οδηγεί με φυσικό τρόπο στις άλλες βαθύτερες πλευρές της βεδικής σοφίας. Η Αγιουρβέδα είναι μια πλευρά της γιόγκα και κυρίως της Χάθα γιόγκα, της γιόγκα του φυσικού σώματος με την οποία μπορεί να συνδυαστεί. Ενώ η Χάθα Γιόγκα μας παρέχει ασκήσεις για φυσική υγεία, ευλυγισία και χαλάρωση της έντασης, η Αγιουρβέδα μας δίνει τη γνώση του πώς να φροντίσουμε το σώμα μας στους τομείς της διατροφής και φαρμακολογίας. Και τα δυο βοηθούν στην εναρμόνιση του φυσικού σώματος ώστε οι δυνάμεις της εσωτερικής συνείδησης να δραστηριοποιηθούν μέσω του σώματος. Ενώ το σώμα καθεαυτό δεν είναι ο αυτοσκοπός παρόλα αυτά είναι ο θεμέλιος λίθος, γιατί χωρίς υγεία δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα στη ζωή. Γι αυτό η Αγιουρβέδα είναι σημαντική σε όλα.

Βιοενεργειακό Massage:

Ενεργειακό μασάζ για πλήρη αναζωογόνηση και εξισορρόπηση της ενέργειας σε μια βαθιά απόλαυση χαλάρωσης και αποφόρτισης των chakras.

Medical Esthetic Τηλέφωνο: Σύνταγμα 210 3232033-4
Διεύθυνση: Ερμού 2 -Σύνταγμα
Website: http://medicalesthetics.gr/index.php
Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
Medical Esthetic

Ινστιτούτο κοσμητικής ιατρικής MEDICAL ESTHETIC.


Το MEDICAL ESTHETIC είναι ένα ολοκαίνουριο πρότυπο κέντρο κοσμητικής ιατρικής. Γεννήθηκε για να καλύψει την ανάγκη σε αισθητικές επεμβάσεις ή παρεμβάσεις με νέου τύπου υψηλής τεχνολογίας προϊόντα και μηχανήματα, εξελιγμένες υπηρεσίες και προσιτές τιμές.


Είναι ένα πρότυπο κέντρο παροχής αισθητικών - δερματολογικών πράξεων και υπηρεσιών με χαρακτήρα διορθωτικό και θεραπευτικό ενάντια σε όλες τις μορφές της γήρανσης, έτσι όπως αυτή εκδηλώνεται στο πρόσωπο ή το σώμα μας και όχι μόνο.! Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διάγνωσης και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με τη χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων και συστημάτων Laser 4ης κλάσης.


Λειτουργούν οργανωμένα τμήματα κλασικής δερματολογίας, ιατρείο ακμής, χημικά peelings, τμήμα αντιμετώπισης ευρυαγγειών και φλεβών κάτω άκρων και προσώπου, ενέσιμα εμφυτεύματα, οριστική και μόνιμη αποτρίχωση!
Στο MEDICAL ESTHETIC επενδύσαμε στην εξέλιξη της τεχνολογίας για να σας προσφέρουμε παροχή ποιοτικών αισθητικών επεμβάσεων με υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα, ανθρώπινο πρόσωπο και επαγγελματισμό. Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άρτια στελεχωμένος με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό για να σας προσφέρει τις «αισθητικές βελτιώσεις» που αναζητάτε με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.


Πάνω από όλα όμως είναι «γεμάτος» από την καλή διάθεση μας να συζητήσουμε μαζί σας και να βρούμε ΜΑΖΙ λύση για το πρόβλημα σας με αλήθεια και ειλικρίνεια.


Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε υπηρεσίες:
•Αισθητικής.
•Διαιτολογίας.
•Αδυνατίσματος με σύγχρονα μηχανήματα.
•Αισθητικές θεραπείες ιατρικής μη παρεμβατικής χρήσης.
•Προϊόντες θεραπείες γαλλικών προϊόντων.
•Μασάζ.
•Spa.
•Αποτρίχωσης με laser 3ης γενιάς.
•Αποτρίχωσης από εξειδικευμένους γιατρούς.

Δείτε επίσης

Έξτρα προσφορές